REKLAMI GEÇ

Kınıklı’da maganda çilesi. Yok mu bunlara dur diyecek biri?

Kınıklı’da maganda çilesi. Yok mu bunlara dur diyecek biri?

Pamukkale’nin Kınıklı Mahallesi’nde, üniversiteye yakın bölgelerde her gece ortaya çıkan magandalar, bölgede yaşayan vatandaşların hayatını çekilmez kılıyor. Dün gece de yolda drift yapan bir trafik magandası vatandaşların büyük tepkisini çekti. Maganda drift yaparken yakınından geçen bir motosikletli de şans eseri ölümden döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2017 Pazar, 13:49

Pamukkale Üniversitesi Kampusu çevresi neredeyse her gece trafik magandalarının buluşma noktası haline geldi.

Dün gece de bir trafik magandası aracıyla geldiği yolda ortalığı birbirine kattı. Aracıyla drift atmaya başlayan sürücü aracının hem lastiğinden, hem de motorundan çıkan yüksek gürültü nedeniyle gecenin huzurunu bozdu.

Evlerinden çıkan vatandaşlar bir taraftan trafik magandasını görüntüledi, bir yandan da neredeyse her gece tekrar eden bu duyarsızlığa tepki gösterdi.

Trafik magandası sorumsuz bir şekilde drift atarak eğlenirken, yoldan geçen bir motosikletli de ölümden döndü. Motosikletli sürücü kontrolsüz bir şekilde savrulan aracın çok yakınından geçti, büyük bir şans eseri çarpmadan yoluna devam etti.

Görüntüleri sosyal medyada “Yok mu bunları durduracak bir yetkili?” diye sorarak paylaşan vatandaşlar, artık gecelerin çekilmez hale geldiğini, gürültüyü duymamak için kavurucu sıcaklarda kapı ve pencereleri kapatmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Yorumlar

denizlili   -  Bağlantı 16 Temmuz 2017, 23:43

birini öldürürlerse denetlerler

haydar   -  Bağlantı 16 Temmuz 2017, 16:04

tamam kamera kaydı var vatandaş plakayı bildirsin işte. adam ortalığı birbirine katmış, her yerde polis olamayacağına göre bildirime ceza mutlaka yapılır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık