REKLAMI GEÇ

“Pamukkale’ye yakışır dev projelerle geliyoruz”

“Pamukkale’ye yakışır dev projelerle geliyoruz”

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, 300 bini aşkın nüfusuyla Türkiye’nin 19 ilinden daha büyük olan Pamukkale’ye yakışır projelerini açıklamaya başladı. “Temiz Siyaset, Şeffaf Belediyecilik” sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Vural, Denizli’nin ilk hayvanat bahçesinden, dev tema parka, halk hastanesinden, dolu dolu kültür sanat hizmetlerine kadar çok sayıda proje ile göreve talip.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2014 Çarşamba, 12:40

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ön seçimle Pamukkale’den Belediye Başkan Adayı olan Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projelerinin bir kısmıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Temiz Siyaset, Şeffaf Belediyecilik” sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Başkan Vural, “Projelerimizin temelini hazırlarken 300 bini aşkın nüfusuyla Türkiye’nin 19 şehrinden büyük bir ilçeyi yöneteceğimizi bilerek hazırladık. Teknik ve mühendislik çalışmaları son aşamaya gelmiş projelerimizin bir kısmını en azından ana başlıklarıyla kamuoyuyla paylaşmayı düşündük” diye konuştu.

Başkan Vural’ın projeleri arasında Denizli’nin ilk hayvanat bahçesinden dev tema parka, halk hastanesinden kültür sanat hizmetlerine birçok iddialı proje yer alıyor.

İŞTE İBRAHİM VURAL VE EKİBİNİN PAMUKKALE PROJELERİ
Pamukkale’yi yalnızca Denizli’nin değil Türkiye’nin en modern yerleşim merkezlerinden biri haline getireceğiz. İnsanlarını tüm yönleriyle kucaklayan, sosyal, kültürel ve kentsel projelerle Pamukkale, Türkiye’nin cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. CHP’nin sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla Pamukkale rahat bir nefes alacak, Denizli rahat bir nefes alacak, Türkiye rahat bir nefes alacak.

HAYVANAT BAHÇESİ
İlk olarak İzmir Sasalı’da hayata geçirilen doğal yaşam parkı konseptiyle Denizli’yi ilk kez her anlamda bir HAYVANAT BAHÇESİ ile tanıştıracağız. Pamukkale Ovası’na yapacağımız Doğal Yaşam Parkı’nda Denizli’nin coğrafi ve iklim koşullarına uyumlu yaban hayvanlarını, doğal ortamlarında barındıracağız.

TEMA PARKLA DENİZLİ’NİN DEĞERLERİNİ BULUŞTURACAĞIZ
Yaşama geçirildiğinde Türkiye’ye örnek olacak bir başka projemiz de PAMUKKALE TEMA PARK olacak. Dokumamızdan yemeklerimize, ünlülerimizden ürünlerimize Denizli’nin tüm değerleri bu parkta buluşacak, geçmiş ve bugün modern bir sunumla yansıtılacak.

Minyatür parklar, yaşam ve oyun alanlarının yanı sıra Denizli’nin tüm kültürel ve turistik değerlerinin yansıtıldığı, yalnızca Türk insanına değil dünyaya değerlerimizin modern bir şekilde aktarılacağı PAMUKKALE TEMA PARK’ta, bal mumu heykel müzeleri, evcil hayvan alanları, organik ürünlerin yetiştirildiği bahçeler, gezi ve dinlence alanları ve daha bir çok konsept bir arada yer alacak.

ULUSLAR ARASI TURİZME YEREL İMZA ATACAĞIZ
Dünyanın 7 harikasından biri olan Pamukkale’yi Türk turizminin harikası haline getireceğiz. Yerli ve yabancı yatırımcıların Pamukkale’yi tercih etmeleri için her türlü kolaylığı ve alt yapıyı hazırlamak boynumuzun borcu olacak. Pamukkale’de turizmin canlanması demek, istihdam demek, döviz demek, gelir demek, refah demek, mutluluk demek, çağdaş bir şehir demek, fazladan bir lisan demek, gelişmek demek…

KENDİ KİMLİĞİ OLAN MODERN ŞEHİR
Büyükşehirle uyum içinde imar düzenlemelerini gerçekleştirecek, alt ve üst yapısıyla Türkiye’nin en modern yerleşim merkezlerinden birini hep birlikte inşa edeceğiz. Pamukale, modern mimarı yapıların, yeşilin, temiz havanın, korunmuş eski mimari yapıları, kendine özgü kültürüyle buluştuğu, bir kimliği olan, insana değer veren bir şehir olacak. Ulaşımda örnek projelerin hayata geçirildiği, yalnızca karayolu değil raylı sistemler ve modern çözümlerin ortaya konulduğu bir şehri hep birlikte oluşturacağız.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ
Hangi siyasi görüş ve düşünceden olursa olsun tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Oluşturacağımız toplumsal birimlerimiz 7/24 hizmet ederek tüm kesimlerimizin sorun ve önerilerini dinleyerek onlara çözüm üretecek. Pamukkale Belediyesi bir kamu binası değil, ilçe sakinlerimizin evi olacak.

ÖĞRENMEK İSTEYİN YETER
Pamukkale Belediyesi’nin etüt -eğitim ve meslek edindirme merkezleri, 7’den 70’e öğrenmek isteyen tüm vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını karşılayacak sürekli ve süreli kurslar düzenleyecek, öğretecek, meslek edindirecek, iş sahibi yapacak.

KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ KURACAĞIZ
Sahne sanatlarından müziğe, şiirden edebiyata bugünün önemli değerlerini yarının potansiyel sanatçılarıyla buluşturacak yine her alanda olduğu gibi 7’den 70’e her kesime hitap edecek sürekli ve süresiz kültürel etkinliklerimizle Pamukkale’yi kültürün ve sanatın şehri yapacağız. Pamukkale’de yaşayan hiçbir vatandaşımız ‘Bana hitap eden bir etkinlik yok’ demeyecek, dedirtmeyeceğiz!…

OLMASI GEREKEN YERE HALK HASTANESİ YAPACAĞIZ
Çağdaş ülkelerin yerel yönetimleri yalnızca alt ve üst yapıya değil o kent insanının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetler üretmekle yükümlüdür. Pamukkale Belediyesi, gerek kendi imkanları gerekse yerel kaynakları kullanarak Aktepe, Karşıyaka, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallesi bölgesinin her yerinden eşit ulaşılabilen bir tam teşekküllü halk hastanesini hayata geçirecek.

GÖKPINAR BALIK AVI TURİZMİNE AÇILACACAK
Pamukkale Belediyesi sınırları içinde yer alan Gökpınar Barajı, amatör tatlı su balık avcılığının Türkiye’deki örnek merkezi haline getirilecek. Binlerce Denizlili amatör balık avcısını il il, ilçe ilçe dolaşmaktan kurtardığımız gibi Gökpınar Göletini, bölgenin birçok ilinden amatör avcının buluşma mekanı haline getireceğiz.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ NE YOLDA KALACAK NE SOKAKTA
Yaklaşık 50 bin öğrencisiyle Pamukkale Üniversitesi, Denizli’nin ve ilçemizin yadsınamaz bir gerçeği, değeridir. Denizli’nin sosyo-ekonomik yapısına, kültürel yapısına katkı çok büyük katkısı olan üniversite öğrencilerimize ucuz ulaşım ve konaklama imkanı sağlayacağız. Üniversite öğrencilerimizin yetersiz konaklama ve pahalı ulaşım derdinden biz kurtaracağız.

ULUSLAR ARASI PAMUKKALE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ
Yalnız adıyla değil içeriğiyle tam anlamıyla uluslar arası boyutta gerçekleştireceğimiz Pamukkale Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali ile dünyanın gündemine oturacağız. Çok sayıda ülkeden alanında uzman kültür ve sanat adamlarını her yıl Pamukkale’de buluşturacak festivalle yalnız Pamukkale’yi değil Denizli’yi de dünyaya tanıtacağız

BU DAHA BAŞLANGIÇ
Tüm bu projeler ve daha fazlası konusunda uzman arkadaşlarımızın hazırlıkları sürüyor. Biz Pamukkale sakinlerine seçim vaadleri vermek için yola çıkmadık. Bizler Pamukkale’yi dünyanın gözbebeği bir şehir haline getirmek için yola çıktık. Projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 9 Ocak 2014, 11:09

Pamukkale türkiyede önemli bir yer muhalefet partisi burada başkanlık yapmak için güzel projeler yapılabilir projeler ama zaman çoook ihtiyaç duyulacak ve eğer bu projeler hayata geçerse denizli değil Pamukkale olarak tüm dünya burayı duyacaktır inşallah eskişehir ilinden daha güzel bir belediye olur fakat merkezefendi için bunu diyemiyorum ben merkezefendide vereceğim oyumu fakat para yiyiciler orada dolu

Ömer ÖZTÜRK   -  Bağlantı 8 Ocak 2014, 22:19

Allahın izniyle başaracağız. Arkandayız başkanım.

Cihan   -  Bağlantı 8 Ocak 2014, 20:15

Denizli’de kültür sanat faaliyetleri alanında çok geri durumda.Kültür Sanat ve Kongre Merkezleri yapmakla iş bitmiyor.Diğer illerden sanatçıların Denizli’ye gelip etkinliklere katılmaları sağlanmalı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2024 Pazartesi 18 33Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 18 34Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 35Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 19 33Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 14 26Parçalı Bulutlu