REKLAMI GEÇ

Vural çalmadık kapı bırakmıyor

Vural çalmadık kapı bırakmıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı bırakmıyor. Kent sokaklarını arşınlayan Vural ve CHP’li heyet, esnaf ziyaretlerini de önemsiyor. Vural, tüm esnafların kapısını çalarak, onlarla kucaklaşıyor.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2014 Perşembe, 09:43

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmaları kapsamında esnafla ve halkla iç içe olmaya özen gösteriyor. Vural, Denizli Çarşısı’nda bulunan esnafla bir araya geldi. Esnaflarla ve halkla olan sıcak sohbetiyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Vural, seçim çalışmalarından dolayı büyük destek görüyor. Denizli Çarşısı’nda çalmadık kapı bırakmayan Vural, özellikle küçük esnafların sıkıntılarının çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundu.

ic-1

Denizli Çarşısı’ndaki ziyaretlerinin ardından Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Denizli İl Başkanı Cemal Beli’yi bürosunda ziyaret eden Vural, ülkenin içerisinde bulunduğu karanlık tablonun aydınlığa taşınabilmesi için güç birliği yapılması gerektiğini vurguladı. TDH Denizli İl Başkanı Cemal Beli, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ellerinden gelen desteği gösterecekleri sözünü verdi. Buradaki ziyaretinin ardından esnaf gezilerini sürdüren Vural daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği’ne kısa bir ziyarette bulundu. Burada Dernek Başkanı Gülizar Biçer Karaca ve dernek üyeleriyle kısa bir sohbet gerçekleştiren Vural, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ADD ziyareti sonrasında CHP eski Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Balım’ın cenaze törenine katılan Vural, merhumun yakınlarına başsağlığı diledi. Cenaze töreni sonrasında partililerle bir araya gelen Vural kısa bir değerlendirme yaptı. Yapılan görüşmenin ardından esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Vural “Halk Adamı” olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

ic-2

Gündüz gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra akşamları da ev ziyaretleri ve kahve toplantılarına katılan Vural, akşam saatlerinde Bağbaşı’nda bulunan Özbağbaşı Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek bir günü daha tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu