REKLAMI GEÇ

Vural, Halk Caddesi’nde halkla buluştu

Vural, Halk Caddesi’nde halkla buluştu

‘Halkın Gücü, Halk Adamı’ sloganıyla alana inen CHP Pamukkale Başkan Adayı Vural, Halk Caddesi’nde vatandaşlar ve esnafla buluştu.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2014 Salı, 10:27

Adaylığının resmiyet kazanmasından sonra çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarına Halk Caddesi’nde devam etti. Cadde üzerinde tüm esnafların işyerlerine girip tek tek tokalaşan başkan adayına ilgi büyüktü. Esnafın sorunlarıyla çok yakından ilgilendiğini belirten Vural, “Geçmiş yönetimler de esnafın dertlerini bildiklerini söylüyorlardı ancak, esnaf kardeşlerimize ne kadar yakın duruyorlardı, orası tartışılır” diye konuştu.

Vural , “Halk Caddesi’nin ilimizin ekonomisine katkısı büyüktür, buradaki ticari faaliyet sayesinde pek çok vatandaşımız iş imkanı bulmakta ve aile geçimlerini sağlamaktadır. Buradaki işyerlerinin geneli inşaat sektörüne hizmet vermekte ve inşaat sektörü de beraberinde pek çok sektörü beslemektedir. Bu zincir bu şekilde devam etmektedir. Alt yapı çalışmaları sırasında buradaki esnafımız çok zarar gördü. O zamanki mevcut durumu hepimiz biliyoruz. Seçildiğimiz takdirde bizim de alt yapı çalışmalarımız olacak ama bu çalışmaları kimseyi mağdur etmeden, kimsenin ekmeği ile oynamadan yapacağız. Esnafımız bu konuda bize güvensin” dedi.

Atatürk Caddesi tekrar çift yön olacak
Halk Caddesi’ndeki çalışmalarının ardından Atatürk Caddesi’ne geçen başkan adayı İbrahim Vural, semt esnafıyla tekrar bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Vural, Atatürk Caddesi’ni tekrar çift yönlü olarak trafiğe açacaklarını yineledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 14 29Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 14 28Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 13 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı