REKLAMI GEÇ

Emekli maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

Emekli maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı

Pamukkale’nin Akköy Mahallesi’nde yaşayan SSK emeklisi 65 yaşındaki Hüseyin İçen, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti, maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2018 Cuma, 16:40

1984 yılında Hakkari’de şehit olan Saadettin Çelik’in dayısı, emekli Hüseyin İçen, duygulandıran bir davranışa imza attı.

Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret eden İçen, emekli maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediğini söyledi. İçen, kaymakamlık personeli refakatinde banka aracılığı ile Mehmetçik Vakfı’na bir maaşı olan 1.570 TL bağışladı.

Hakkari’de 1984 yılında şehit düşen Saadettin Çelik’in dayısı olduğunu belirten Hüseyin İçen, terör örgütleri ile mücadelede büyük fedakarlık gösteren Mehmetçiklerimizin haklarını ödememizin mümkün olmadığını, maddi imkanları dahilinde bağış yapmak istediğini söyledi. İçen, 65 yaşında olmasına rağmen her türlü göreve hazır olduğunu ifade etti.

İçen’in örnek davranışı için teşekkür eden Kaymakam Balcıoğlu, “Ülkemizde Hüseyin Amcamız gibi birçok kardeşimizin örnek davranışlarına şahit oluyoruz. Milletimiz, ülkemizin beka mücadelesinde dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin yanındadır. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2025 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
10 Mayıs 2025 Cumartesi 17 31Parçalı Bulutlu
11 Mayıs 2025 Pazar 15 28Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 12 26Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 13 26Parçalı Bulutlu