REKLAMI GEÇ

Gaziler savaştıkları topraklara gidecek

Gaziler savaştıkları topraklara gidecek

Pamukkale Belediyesi, 42 yıl önce barış getirmek üzere Ada’ya çıkan Denizlili gaziler için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gezi düzenleyecek. Bu geziyle ilgili karar Pamukkale Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle alındı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2016 Salı, 19:01

Pamukkale Belediye Meclisi nisan ayı toplantılarının ikinci birleşimini gerçekleştirdi. 10 gündem maddesinin görüldüğü toplantıda, karar alınan maddelerden birisi de Kıbrıs gazileri için KKTC’ye düzenlenecek geziyle ilgiliydi.

denizli-pamukkale-meclisi-kibris-gazileri-1

Mecliste oy birliğiyle alınan kararla, Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gazileri, eşleriyle birlikte yavru vatana gidecek. Ancak bu kez Ada’yı ziyaret gezi amaçlı olacak ve gaziler 42 yıl öncesinin anılarını yeniden yaşayacak.

2 GRUP HALİNDE GİDİLECEK
Gazi ve eşlerinden oluşan 120 kişilik grubun KKTC gezisi iki kafile halinde gerçekleşecek. Grupların birer hafta arayla götürüleceğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gazilerimize olan vefa borcumuzu bu şekilde ödemek istedik. Bu ay içinde KKTC gezisini gerçekleştireceğiz. Bu aynı zamanda bir kültür gezisi olacak” dedi.

ÖĞRENCİLERE İSTANBUL GEZİSİ
Aynı gündem maddesiyle ilçe sınırları içerisindeki eğitim kurumlarında öğrenim gören 11’nci sınıf öğrencileri için İstanbul’a eğitim gezisi düzenlenmesi de kabul edildi. İstanbul’daki üniversitelere gerçekleştirilecek olan gezi için Başkan Gürlesin’e, Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol yapma yetkisi verildi.

BELEDİYE PERSONELİNE MORAL GEZİSİ
bu arada, Pamukkale Belediyesi personeli ile meclis üyelerinin eşleriyle birlikte katılacağı yurt içi gezisi düzenlenecek. Gezi, 2 gece konaklamayı aşmayacak, belediye hizmetlerini aksatmayacak şekilde organize edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu