REKLAMI GEÇ

Gökpınar’a 40 m²’lik muhtarlık binası

Gökpınar’a 40 m²’lik muhtarlık binası

Pamukkale Belediyesi, Gökpınar Mahallesi’ne muhtarlık odası kazandırdı. 40 metrekarelik muhtarlık binasında; makam odası, mutfak ve lavabo yer alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2016 Salı, 09:55

Gökpınar Mahalle Muhtarlığı binaya kavuştu. Binanın açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya, Belediye Meclis üyeleri, Gökpınar Mahalle Muhtarı Kadir Özen ve vatandaşlar katıldı.

denizli-pamukkale-muhtarlik-acilisi-2

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, törende yaptığı konuşmada, muhtarlık binasının hayırlı olmasını dileyerek, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde arsa sıkıntısı da yoksa muhtarlık binalarını yapmak istiyoruz. Mahalle muhtarlarımızın daha nezih ortamlarda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmeleri için bu yatırımı da önemsiyoruz” dedi.

Gökpınar Mahalle Muhtarı Kadir Özen ise, Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Mahallemizde halkımıza hizmet anlamında uygun olan bir muhtarlık binası yoktu. Konuyu başkanımıza aktardığımızda çok olumlu karşıladı. Yer konusunda da sıkıntımız olmaması dolasıyla mahallemize, vatandaşlarımıza yakışır bir muhtarlık binasını sayın başkanımız kısa sürede tamamlayarak bizlere sundu. Kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

denizli-pamukkale-muhtarlik-acilisi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 36Az Bulutlu