REKLAMI GEÇ

Gözler Mahallesi’nde Kekik Hasat Şenliği düzenlendi

Gözler Mahallesi’nde Kekik Hasat Şenliği düzenlendi

Hasatı başlayan kekik için Gözler Mahallesi’nde “Kekik Hasat Şenliği” düzenlendi. Şenliğe katılan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki Pamukkale İlçesi’nin artık tarım üretimiyle de anılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2019 Cuma, 12:47

Pamukkale İlçesi’nin Gözle Mahallesi’nde “Kekik Hasat Şenliği” düzenlendi. Şenliğe başta Denizli Valisi Hasan Karahan olmak üzere, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Denizli İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Yılmaz Erkaya ve vatandaşlar katıldı. Törende Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale adı turizmden sonra tarımda da ön plana çıktı” dedi.

Şenlikte “Kekik diyarı Gözler’de olmaktan nutluluk duyuyorum” deiyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Şu an burada olmak bile ayrı keyifli. Bir tarafta kekik, bir tarafta lavanta kokusunu hissediyoruz. Gözlerimizde bu güzel şölene eşlik ederek, renk cümbüşünün keyfine varıyoruz. Hakikaten doğal bir güzellik. Ama bu doğal güzellikte de insanın katkısını, çiftçimizin emeğinin olduğunu bilmek de bizi ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.

Üreten emekçi çiftçilerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale İlçemiz verimli topraklara sahip. Pamukkale İlçemiz her ne yaparsa Dünya’da bir numara olacak şekilde yapar. Pamukkale adı turizmden sonra tarımda da ön plana çıktı. Çok güzel bir işi başarmışsınız. Türkiye’de ve Dünya’da örnek olacak bir sektöre imza atmışsınız. Onun için sizlerin bu emeklerine de bizim karşılık verebilmemiz, bu emeklerinizin maddi değerinin daha fazla olması için belediye olarak da katkı vermemiz gerektiğinin farkındayım. Ne zaman bizlerin desteğine ihtiyaç duyarsanız biz sizin yanınızdayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu