REKLAMI GEÇ

Gürlesin 12 milyonluk yetki istedi

Gürlesin 12 milyonluk yetki istedi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye meclisinden gayr-ı menkul ve iş makinesi alımı için 12 Milyon TL’lik borçlanma yetkisi istedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 19:08

Pamukkale Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarının ilk birleşiminde, Grup başkan vekilleri ile belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in sunduğu önergelerle 16 maddeden oluşan gündem görüşülmeye başlandı.

Bazı gündem maddelerinin oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, meclise sunduğu önerge ile 6 milyon TL gayr-ı menkul alımı, 6 milyon TL de iş makinesi alımı olmak üzere 12 milyon TL borçlanma yetkisi istedi.

OY BİRLİĞİ İLE GÜNDEME ALINDI
Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in meclise sunduğu borçlanma önergesi oy birliği ile Haziran Ayı toplantılarında görüşülmek üzere gündeme alındı. Başkan Gürlesin, belediyenin gayrimenkul alımı için kullanılacak parası olduğunu ancak bu parayı kullanmamak için borçlanma talebinde bulunduğunu açıkladı.

MAHALLE İSMİ DEĞİŞECEK
Büyükşehir yasası ile Pamukkale Belediyesi’nin mahallesi olan Akköy’de bulunan Fatih Mahallesi ile Denizli Merkez’de bulunan Fatih Mahallesi’nin karıştırıldığı gerekçesiyle AKP Grup Başkan Vekili Haluk Değirmenci, CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş ile MHP Grup Başkan Vekili Ahmet Durmaz imzasıyla isim değişikliği önergesi verildi. Önerge oy birliği ile gündeme alınırken, gerekli incelemelerin yapılması ve mahalle sakinlerinin görüşlerinin alınması için komisyona havale edildi.

Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, 16 gündem maddesinden 4’ünü görüşerek ilgili komisyonlara havale etti. Haziran ayı toplantıları devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 19 36Az Bulutlu