REKLAMI GEÇ

Gürlesin: 2016 yatırım yılımız olacak

Gürlesin: 2016 yatırım yılımız olacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016 yılında ilçede yatırım atağı başlattıklarını, bunun 2016 yılında da süreceğini ve dev projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2015 Çarşamba, 11:34

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yıl açıklamasında, modern ve her ihtiyacı giderilmiş bir Pamukkale için 2015 yılında çok verimli çalışmalara imza attıklarını, 68 mahallenin her birine dokunan yatırım ve hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

denizli-pamukkale-belediye-baskani-huseyin-gurlesin-2016-yilini-yatirim-yili-ilan-etti-i

Pamukkale’nin 320 bin nüfusu ile 24 ilden daha büyük olduğunu, yatırım ve projeler için adım atarken bunu dikkate aldıklarını kaydeden Gürlesin, 2016’yı yeni çalışmalar ve yatırımlarla geçireceklerini, bunun heyecanını yaşamaya başladıklarını, 30 Mart’ta görevi “Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak” sloganıyla aldıklarını, geride kalan dönemde buna uygun çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

İlçenin 68 mahallesinde alt ve üstyapı yatırımlarının bir planlama dahilinde süreceğini belirten Gürlesin, “2016 yılını yatırım yılı olarak görüyoruz” diyerek, şöyle devam etti:

“Park, yeşil alan çalışmalarımızla yeşil bir Pamukkale yolunda 2016 önemli bir yatırım yılımız olacak. Can ve mal güvenliğini sağlamaya destek olmak amacıyla mahallelerimizde kurduğumuz mobese kamera sistemleri yatırımlarımıza devam edeceğiz. Şehir merkezinin en acil ihtiyaçlarından birisi olan otopark konusunda ciddi bir yatırım atağına çıkıyoruz. İki ayrı noktada yapacağımız katlı otoparkların inşasına başlayacağız. Bu arada 4 üst geçit yaparak yaya ve trafik güvenliğine katkı koyacağız. Projesi tamamlanan Dokuzkavaklar Semt Hastane binasının inşasını Pamukkale Belediyesi olarak biz yapacağız. Bölgemize hitap edecek olan bu yatırımın tamamlanması ile sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet ilçemizde başlamış olacak.

Ayrıca Bağbaşı’na Denizli’nin en iddialı projelerinden birini yapımına başlıyoruz. Toplam maliyeti 40-50 milyon lirayı bulması beklenen Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’ni halkımızın hizmetine sunacağız. 26 bin metrekareyi içine alan yaşam merkezi bölgeye hayat verecek. Burada kreş, çok amaçlı salon, konferans salonu, fuaye ve sergi salonları, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ve etüt merkezi yer alacak. Tamamlandığında Denizli için büyük önem taşıyan bir yaşam merkezinin eksikliği giderilecek. Yine bütçemizden ilçemizde bulunan okullarımızın fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi, okullarımızın eksikliklerinin tamamlanması noktasında atağımız sürecek.”

denizli-pamukkale-belediye-baskani-huseyin-gurlesin-2016-yilini-yatirim-yili-ilan-etti-ic

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun çalışmaların da sürdürüleceğini dile getiren Gürlesin, “Yardıma muhtaç ailelere ayni ve nakdi yardımlar yapan Pamukkale Belediyemiz, yaşlı çift ya da yalnız yaşayan yaşlı vatandaşların evlerine giderek başta temizlik olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde tüm camilerin belirli bir periyotta temizlikleri yapılırken, ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan çocuklarına eğitim yardımları yapılarak, sıkıntısız bir eğitim hayatı geçirmelerine destek sağlanıyor. İhtiyaç sahibi engellilere yönelik tekerlekli ve akülü sandalyelerin dağıtımının yanı sıra engellerin aşılmasına yönelik projeler hayata geçiriliyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu