REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Belediyeye FETÖ ihbarı yağıyor

Gürlesin: Belediyeye FETÖ ihbarı yağıyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, görevden alınan üç personelin büyühşehir ile birlikte kapatılan İl Özel İdaresi ve diğer belediyelerden geldiğini açıkladı ve ekledi: Belediyeye ihbar yağıyor. İhbarları değerlendiriyoruz, FETÖ’den takipte olan insanlar var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2016 Cumartesi, 09:58

Pamukkale Belediyesi Meclisi, eylül ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Çoğunluğunu imar değişikliği ile ilgili konuların oluşturduğu gündem maddelerinin görüşülerek ilgili komisyonlara havale edilmesinin ardından meclis üyeleri, gündem dışı söz alarak FETÖ/PDY kapsamında görevden almaları değerlendirdi.

CHP’Lİ ASLAN SORDU, GÜRLESİN YANITLADI
CHP Meclis Üyesi Özkan Aslan’ın, Pamukkale Belediyesi’nden çıkarılan üç personelin hangi dönem işe alındığını sorması üzerine Başkan Hüseyin Gürlesin, “Üç personel kapanan İl Özel İdaresi ve diğer belediyelerden gelenler. Ancak, FETÖ kapsamında takibe alınan insanlar da var. Belediyeye her gün ihbar yağıyor. Biz ihbarları da değerlendiriyoruz. Oluşturduğumuz heyet ve ilgili kurumların desteği ile kılı kırk yarayarak araştırmalarımız sürüyor” dedi.

EĞİTİM YARDIMI BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI
2016-2017 eğitim öğretim yılında 2 bin öğrenciye verilecek eğitim yardımı için başvuruların geçtiğimiz yıla göre az olduğunu belirten Gürlesin, “Belediye olarak 2 bin öğrenciye eğitim yardımı yapacağız. Bugüne kadar 5 bin 588 başvuru oldu. Bu sayı geçtiğimiz yıla göre çok az. O nedenle daha önce 9 Eylül olarak açıkladığımız son başvuru tarihini 30 Eylül’e kadar uzattık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 22Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 24Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu