REKLAMI GEÇ

Gürlesin, muhtarlarla bir araya geldi

Gürlesin, muhtarlarla bir araya geldi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahalle muhtarıyla buluştuğu istişare toplantısında ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi, hayata geçen ve hazırlıkları devam eden projeleri paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2016 Perşembe, 15:08

Pamukkale Kaymakamı Şükrü Görücü başkanlığında, Denizli Polisevi’nde muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, İlçe Daire Müdürleri, ilçede yer alan 68 mahallenin muhtarı katıldı.

TOPLANTI 2,5 SAAT SÜRDÜ
Başkan Gürlesin ve Kaymakam Görücü, mahalle muhtarlarının istek, talep ve yatırım odaklı önerilerini dinledi. İkibuçuk saate yakın süren toplantıda, birçok konu üzerinde istişareler yapıldı.

gorucu_gurlesin_muhtarlar_toplantisi-ic

GÜRLESİN: YATIRIM ATAĞIMIZ SÜRÜYOR
Toplantıda konuşan Gürlesin, Pamukkale halkına in iyi hizmeti götürmenin çabası içinde olduklarını, mahalle mahalle ilçenin her noktasında yatırımların devam ettiğini söyledi. “Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız planlamalar doğrultusunda ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak, vatandaşlara en iyi hizmeti sunacak yatırımlarımız aralıksız sürüyor” diyen Gürlesin, şöyle devam etti:

“Üst yapıdan parklara, sosyal belediyecilikten ihtiyaç duyulan her alanda hizmet etmeye, yatırım yapmaya devam ediyoruz. Pamukkale İlçemizin, 68 mahallemizin ihtiyaçları noktasında, halkımızın mutluluğu, sağlığı ve huzurunu sağlamak anlamında bu yıl için açıkladığımız 16 dev vizyon projemizde önemli bir noktaya geldik. İhalesi tamamlanan Dokuzkavaklar Semt Hastane binasının inşasını Pamukkale Belediyesi olarak biz yapacağız. Sağlık kompleksinin temelini kısa zamanda atacağız. Bölgemize hitap edecek olan bu yatırımın tamamlanması ile sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet ilçemizde başlamış olacak.

gorucu_gurlesin_muhtarlar_toplantisi-icc

Aktepe Mahallemizde Yeni Nesil Kapalı Pazaryeri yatırımı için yine önümüzdeki günlerde temelini atacağız. Bu yapılarımız sadece kapalı pazar yeri değil, düğün, nişan, mevlit ve benzeri organizasyonlar için bir düğün salonu, kreş, geleceğimiz çocuklarımız için etüt merkezi, taziye salonu ve belediye ve kamu kurumlarımızın hizmet vereceği birimlerinde içinde olacağı dev bir kompleks olacak.

Termal sağlık turizmine katkı koymak, gelen turistlerin konaklama süresini uzatmak amacıyla Karahayıt’ta 510 dönümlük Kent Ormanı projemiz hayat buluyor. Sağlık turizminde doğa ile içe içe bir yapı olmazsa olmaz. Bunun için bu projemizi önemsiyoruz. Yine Karahayıt’ı bisiklet yolları ile örüyoruz. Üst yapı, kent ormanı ve bisiklet yolları ile sağlık turizminin gelişimi için önemli olan parçaları birleştiriyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 22Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 24Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu