REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Türkiye’ye örnek projelerimiz var

Gürlesin: Türkiye’ye örnek projelerimiz var

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, Türkiye’ye örnek olacak projelere imza attıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2016 Çarşamba, 12:30

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kuruluştan bu yana geçen 2.5 yıllık çalışmaları Ak Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı üyeleri ve mahalle başkanlarına anlattı. Pamukkale Belediyesi’nin hizmet binası içinde yer alan Pamuk Kafe’de düzenlenen toplantıya Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ve ilçe yöneticileri ile mahalle başkanları katıldı.

huseyin_gurlesin_teskilat_toplantisi-icc

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, toplantıda yaptığı konuşmada, belediyenin kuruluşundan bugüne kadar önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini, yeni bir belediye olmalarına rağmen ilçe sınırları içinde yaşayanlara en iyi hizmeti vermenin çabasını gösterdiklerini, bu toplantıda ortaya konulacak görüşleri de değerlendirerek bundan sonraki çalışmaların yol haritasını çizeceklerini söyledi.

“HİZMETİN GİTMEDİĞİ YER YOK”
Pamukkale’nin 331 bin nüfusa sahip bir ilçe olduğunu ifade eden Gürlesin, “Bizler belediye olarak sizler de teşkilat olarak halka hizmet ediyorsunuz. Bizler yaptığımız çalışmaları sizlere anlatarak neler yaptığımızı halkımıza iletmeliyiz. Sağlık, güvenlik ve eğitim konusunda birçok çalışmamız oldu. 68 mahallemiz arasında hizmetin gitmediği yer yok. Türkiye’ye örnek projelerimiz var. Çalışmaların tamamı bitti mi? Tabi ki hayır. Biz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin de görüşlerini alarak mahallenizdeki öncelikli sorunları tespit edip, istişare ederek bundan sonraki çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Bizler sizlerle el ele, gönül gönüle vererek çalışıyoruz.” dedi.
huseyin_gurlesin_teskilat_toplantisi-ic

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞILIYOR”
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ise, Pamukkale Belediyesi’nin kurulduğundan beri önemli çalışmalara imza attığını söyleyerek, “Pamukkale ilçesi, hem coğrafi hem de nüfus açısından çok geniş. Ama Başkanımız Hüseyin Gürlesin gecesine gündüzüne katarak büyük emekler veriyor. Kendisine yapılan çalışmalar için teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 17 30Çok Bulutlu