REKLAMI GEÇ

Gürlesin ve yardımcıları kan bağışçısı oldu

Gürlesin ve yardımcıları kan bağışçısı oldu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personeli kan bağışçısı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2015 Salı, 16:53

Kızılay Haftası dolayısıyla Pamukkale Belediyesi ile Kızılay Denizli Şubesi, geçen yıl olduğu gibi “El Ele Kan Bağışı Kampanyası” düzenledi.

pamukkale-kan-bagisi-ic-1
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, kan bağışında bulundu.

Pamukkale Belediyesi olarak Kızılay’ın kan toplama çabalarına bağışta bulunarak katkı sağladıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Can kurtarmak için kan bağışlamak çok önemlidir. Herkesin kan bağışına destek vermesini bekliyoruz. Her an bizler de kana ihtiyaç duyabiliriz. Bundan dolayı bütün vatandaşlarımızı bilinçlendirmek amacıyla yerel yöneticiler olarak örnek olmak için bizler de kan vermek istiyoruz. Belirli aralıklarla kan vermek sağlık açısından son derece faydalıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 14 28Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 11 25Parçalı Bulutlu