REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Yerini değiştireceğim

Gürlesin: Yerini değiştireceğim

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, seçim öncesi personel ile ilgili “Pamukkale Belediye bünyesinde çalışan ve ideolojik davranan personelin hesabını soracağım” sözlerini tekrarladı ve “Hem belediyede çalışacaksın hem de ‘Ak Partiye oy verirsen olacağı bu’ diyerek siyaset yapacaksın, olmaz. O personel hakkında gereği yapılacaktır. Başka bir birime vereceğim, hiç kimse kusura bakmasın” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2015 Perşembe, 10:39

Pamukkale Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarının 7 Haziran Genel Seçim öncesi gerçekleştirilen ilk birleşiminde “İdeolojik davranan belediye personelinin hesabını soracağım” diyen Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sözlerini yine tekrarladı. “Meclis üyelerinin ‘İşten mi çıkaracaksın?” sorusu üzerine Gürlesin, “Şimdilik hayır. O personel başka bir birime gönderilecek. Ama daha önce bir personelimi hem de AK Partili personelimi işten çıkardım” dedi.

“GÜRLESİN’İN NEZAKETİNİ GÖRECEKLER”
Gürlesin, seçim öncesi AK Parti aleyhine propaganda yaptığını iddia ettiği personelin, Emlak Vergisi ödemek için belediyeye gelen bir vatandaşı “Son güne kadar niye bekledin?” diyerek azarladığını da ileri sürerek, “Bu personelimizi araştırdık. Baktık ki siyasi görüşü farklıymış. Yazıklar olsun. Hem belediyede çalışacaksın, evine rızık götüreceksin hem vatandaşa güler yüz göstermeyeceksin. Siyasi görüşün farklı ise gidersin sandıkta oyunu kullanırsın. Hele hele belediyede çalışırken ‘AK Partiye oy verirsen olacağı bu’ diyerek siyaset yapacaksın. Ben iktidar partisi olarak, belediye başkanı olarak bugüne kadar bir personelime müdahale etmediysem, bu benim acizliğimden değil, nezaketimdendir. Ancak, Hüseyin Gürlesin’in nezaketi neymiş görecek onlar. Bırakın işe geç gelmeyi, bırakın erken gitmeyi, vatandaşa güler yüz göstermeyen personelin hesabı sorulacaktır” dedi.

“PERSONEL BANA LAF GETİRMEYECEK”
Camilerin temizliği için özel ekip kurduklarını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale İlçe sınırları içerisindeki tüm camiler temizlenecek. Camların silinmesinden, halıların yıkanmasına kadar her türlü hizmeti yapacaklar. Yalnızca camiler değil, Cem Evleri’ne de göndereceğiz. Ancak bu uygulama daha çok yeni. Sistem tam oturmadı. Aksaklıklar var. Ayrıca, pazaryerlerinin temizliği de bize ait. Pazar yeri temizliği ile ilgili bugüne kadar tam 3 eleman değiştirdim. Pazar yerinde adam bana laf getirmeyecek. Biz bunu çaprazlama kontrol ediyoruz. Yanlışlığı varsa konuya hakim değilse gereği yapılır bunu bilin” diye konuştu.

Yorumlar

Taner bilgiç   -  Bağlantı 12 Haziran 2015, 10:37

Yorumlar çok enteresan. Haberin metninde vatandaşın azarlandığını ve bunun kasıtlı olduğunu belirtiyor. Ayrıca Ak partili personelini işten çıkardığını söylüyor. Ortada Ak partiye karşı olduğu için çıkarılan yada yeri değiştirilen biri olmadığı net.

hakan   -  Bağlantı 12 Haziran 2015, 01:18

il bşk lığı gerilemenın sebeplerını arastırmak için sms istiyor ya sms e gerek yok.sebep yeni ilçe bld bşk larının iticiliği işte.merkezefendi ve pamukkale bld bşk ları çok kötü…

kemal   -  Bağlantı 11 Haziran 2015, 17:08

SİZİNLE AYNI GÖRÜŞTE OLMAYANA TAHAMMÜLÜNÜZ YOK.NEDİR BU KİN
BİRGÜN SENİDE O KOLTUKTAN SÜRERLER UNUTMA

ibo   -  Bağlantı 11 Haziran 2015, 14:43

sen seçilmiş başkansın partilisin ama ne yazıkki PARTİ rozetini çıkarmamışsın araştırmış başka işin yokmu başkan Bİ DEVLET KURUMUNDA ÇALIŞMAK İÇİN illaki baştakiyle aynı görüşte olması gerekiyo senide degiştirirler yarım yamalak yapılan yolara bak

deniz   -  Bağlantı 11 Haziran 2015, 11:46

Evet doğru, bunlara oy verirsen böyle başkanın olur.

h.g.   -  Bağlantı 11 Haziran 2015, 10:47

Çok doğru…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 22Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 24Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu