REKLAMI GEÇ

“Halk adamı” şarkı oldu

“Halk adamı” şarkı oldu

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’a, karakteristik özellikleri nedeniyle vatandaşın taktığı ‘Halk Adamı’ lakabı seçim müziği oldu. Vural’ın seçim araçları halk hareketi ve halk adamı vurgusunun yapıldığı seçim şarkısıyla dolaşıyor.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2014 Cumartesi, 10:11

Denizli’de yerel seçimlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, karakteristik özellikleri, samimi ve sıcak tavırlarıyla vatandaşlar tarafından ‘Halk Adamı’ olarak tanımlanıyor.

Vatandaşların kendisine taktığı bu yakıştırmaya sahip çıkan Vural, seçim çalışmalarını da bu sloganla gerçekleştiriyor. Denizlililerin Vural’a taktığı ‘Halk Adamı’ lakabı şimdi de şarkı oldu. Vural’ın kenti turlayan ve mahalle gezilerinde kullandığı seçim araçlarında çalınan seçim şarkısının sözlerinde, halk hareketi ve halk adamı vurgusu kullanılıyor.

klip-anons

Folklorik enstrümanların ağırlıkta olduğu seçim şarkısı, kadın ve erkek seslerinin bulunduğu bir koro tarafından seslendiriliyor. Marş gibi başlayan davullu, zurnalı şarkının nakaratında Halkın gücü, “Halk Adamı… Bu toprağın Öz Evladı İbrahim Vural” sözleri yer alıyor.

Seçim şarkısı, seçim araçlarıyla halkın beğenisine sunulurken, youtube ile İbrahim Vural’a ait resmi, facebook ve twitter sayfalarıyla da sosyal medyada paylaşıldı.

İŞTE O ŞARKININ SÖZLERİ

Pamukkale için çıktık biz yola.
Birlikte inandık güzel yarına.
İşçi, çiftçi, öğrenci, ev kadınıyla,
7’den 70’e indik alana.

Halkın Gücü, Halk Adamı, ilçemizin yarını
Bu toprağın öz evladı İbrahim Vural

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu