REKLAMI GEÇ

Hasan Oymak Pamukkale’ye neden talip olduğunu açıkladı

Hasan Oymak Pamukkale’ye neden talip olduğunu açıkladı

AK Parti’nin Ankara’daki etkili ismi Hasan Oymak Pamukkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuruyu İl Başkanı Necip Filiz’e teslim etti, neden talip olduğunu anlattı. Oymak, “Bu şehre borcumu ödeyebilmek için talip oldum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2018 Cumartesi, 13:40

Yerel seçimler yaklaşırken partilerdeki aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. AK Parti’den Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı olan Av. Hasan Oymak, başvuru dosyasını İl Başkanı Necip Filiz’e teslim etti, göreve neden talip olduğunu anlattı.

Bir şehre ait olabilmenin, bütün yaşanmışlıklarıyla ve hatıralarıyla birlikte “şehrim” diyebilmenin, insanın omuzlarına sorumluluk da yüklediğini belirterek, şehre sahip çıkmanın, hatıralarına sahip çıkmak anlamına geldiğini kaydetti.

Oymak, “Yoldaki taşı kenara çekmek te dahildir buna; çöp konteyneri görene kadar elindeki yırtık kağıdı cebinde taşımak ta… Çocukluğumun en güzel anılarını yaşadığım Pamukkale ilçemize belediye başkanı olarak hizmet etmeye talip oldum. Bu şehre borcumu ödeyebilmek için sadece Dünya Kültür Mirası’nı değil, anılarımızı da yarınlara taşıyabilmek için talip oldum. Öğrencisinden ev hanımına, esnafından turizmcisine kadar, hepimizin gönlünde ve sadece Türkiye’nin değil dünyanın her yerinde; “Ben Pamukkale’liyim“ duygusu ve gururu oluşturabilmek için talip oldum. Büyük aşklara, romanlara, şiirlere konu olabilen, adına şarkılar bestelenebilen, ama en önemlisi, şehrin güzelliği yüzlere tebessüm olarak yansıyan bir Pamukkale’yi hep birlikte inşa edebilmek için talip oldum. Bugüne kadar çakılan her faydalı çivi için mimarlarına minnet duyarak ve bizden sonra geleceklere gururla taşıyacakları bir şehir bayrağı teslim edebilme azmiyle talip oldum. Artık takdir Rabbimin, AK Partimizin ve sizlerindir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu