REKLAMI GEÇ

İşte Pamukkale Belediyesi

İşte Pamukkale Belediyesi

Acıpayam asfaltı üzerindeki İl Özel İdare binası, Pamukkale Belediyesi’nin hizmet binası olarak düzenleniyor. YSE kavşağındaki bina yıllarca Köy Hizmetleri Müdürlüğü faaliyet göstermişti.

/ DENİZLİHABER / 1 Nisan 2014 Salı, 16:10

Büyükşehir ile birlikte Denizli’nin yeni ve en büyük ilçesi olan Pamukkale’de henüz belediye hizmet binası yapılmadığı için geçici hizmet binası oluşturuldu. Acıpayam asfaltı üzerindeki kapatılan İl Özel İdaresi’nin hizmet binası, Pamukkale Belediye binası yapılmak üzere düzenleniyor.

Binada tamirat ve tadilat işlemleri tamamlanmak üzere. İl Özel İdaresi’nin totem tabelasında da küçük çaplı değişiklik yapılarak, “Pamukkale Belediyesi” yazıldı. Tadilatın tamamlanmasının ardından birimlerin oluşturulduğu Pamukkale Belediyesi’nin burada hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Halk arasında YSE Kavşağı olarak bilinen bölgedeki bina, yıllardır önce YSE Müdürlüğü, daha sonraki adıyla Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü olarak hizmet vermişti. Köy Hizmetleri Müdürlüğü’nün kapatılmasından sonra da bina İl Özel İdaresi’ne devredilmişti. Özel İdare’nin de kapatılmasıyla bu bina bir süre Pamukkale Belediyesi olarak hizmet verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu