REKLAMI GEÇ

İşte Vural’ın projeleri

İşte Vural’ın projeleri

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural 31 Mart günü halkın iktidara geleceğini söyledi, projelerini anlattı.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2014 Salı, 15:24

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, 8 ana başlıkta topladığı projelerini kamuoyuna açıkladı. Vural Pamukkale’nin yeni ilçe olması nedeniyle bu güne kadar yürüttükleri çalışmalarda önce kendilerini anlattığını söyleyerek, “Önce halkımıza kendimizi anlattık. Şimdi ise projelerimiz ile karşılarına çıkıyoruz” dedi.

Pamukkale İlçesi’nin 310 binden fazla nüfusu ile Türkiye’deki 19 şehirden daha büyük olduğunu anlatan Vural, “Pamukkale’yi hep birlikte yönetmek için yola çıktık. 31 Mart günü ne CHP’nin ne de İbrahim Vural’ın iktidarı olacak. 31 Mart günü halk iktidara gelecek” diye konuştu.
Kendi dönemlerinde halkın menfaatine olmayan hiçbir projeye imza atmayacağını söyleyen Vural, “Halkın rızası olmadan hiçbir proje hayata geçmeyecek. Bu nedenle seçim çalışmalarım boyunca vatandaşlarımıza sadece yapabileceğim şeylerin sözünü verdim. Bu süreçte halkın sevgisini kazandığıma inanıyorum. Büyük bir sorumluluk aldığımın farkındayım. Halkımızın iyi niyetini asla suistimal etmeyeceğim” dedi.

Büyükşehir belediyesinin kentin yapısal sorunlarını çözeceğine işaret eden Vural, “İlçe belediyelerinin görevi daha çok sosyal konularda olacak. Biz sosyal belediyeciliğin nasıl yapılacağını tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.

Pamukkale Belediyesi Hizmet Binası’nın üçgen’de olması gerektiğini savunan Vural, “Bu bölge Pamukkale İlçesi’nin kapsadığı tüm alan içinde ulaşımı en kolay olan bölge. Bu nedenle hizmet binamızın burada olmasını istiyoruz. Fakat bu mümkün olmazsa farklı seçenekleri de değerlendireceğiz” diye konuştu.

DENİZLİ’NİN VİZYONU TEMAPARK
Pamukkale İlçesi’ni turizm merkezi olarak planlayan Vural’ın en dikkat çekici projelerinin başında Temapark yer aldı. Vural bu proje ile yerli ve yabancı turist sayısında artış olacağını, Denizli ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Temapark projesi kapsamında minyatür bir Denizli, balmumu heykel sergisi ve müze yer alacak.

galeri-anons

HAYVANAT BAHÇESİ YAPACAK
Denizli’nin hayvanat bahçesine ihtiyaç duyduğunu söyleyen Vural bu projesini de hayata geçirme sözü verdi. İzmir’deki hayvanat bahçesi örneğinden yola çıkarak hazırlanan projede, Denizli iklim ve coğrafyasında yaşayabilen yaban hayvanları hayvanat bahçesinde yer alacak.

GÖKPINAR’A YAŞAM ALANI
CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Vural, Gökpınar Göleti’ni de sosyal yaşamın içine dahil etmeyi planlıyor. Burada planlanan yaşam alanı içinde sosyal tesisler, bungalov evler, tamamı ahşap restoran ve kafeteryalar, piknik alanları yer alacak. Vural bu bölgenin Denizlililerin rahat nefes alabilecekleri çok özel bir yer haline geleceğini kaydetti.

ALZHEİMER BAKIM EVİ KURULACAK
Vural içinde engellilerin de görev aldığı bir ‘çözüm merkezi’ kurmayı vaad ederken, yaşlılar ve özellikle Alzheimer hastaları için bakım evleri kuracaklarını anlattı. Çalışan kadınlara da seslenen Vural, “Pamukkale’de çalışan kadınların sayısı çok fazla. Çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabilecekleri kreşler faaliyete geçireceğiz” dedi. Ayrıca Kadın Sığınma Evleri açılacağını söyledi.

ÖĞRENCİLERİN BARINMA SORUNU ÇÖZÜLECEK
Denizli’deki 50 bin üniversite öğrencisinin en büyük sorununun barınma ve ulaşım sorunlarına da el atacaklarını anlatan Vural, “Bu kenti üniversite öğrencileri için yaşanabilir bir kent yapacağız” dedi. Eğitime tam destek sözü veren Vural, teknik eğitim kurslarından el becerilerine kadar bir çok alanda eğitim birimlerinin ihtiyaçlara yanıt vereceğini kaydetti.

HALK HASTANESİ YAPILACAK
Vural, Pamukkale İlçesi’ne bir halk hastanesi yapmayı planladıklarını söyleyerek, “Ova beldeleri ve köylerinde, Cankurtaran tarafında, Tekkeköy’den Aktepe’ye kadar o büyük güzergahta yaşayan insanlarımız, sağlık hizmetlerinden faydalanmak için kilometrelerce yol kat etmeyecek. Yolun alt tarafı dediğimiz bölgeye Denizlili hayırseverlerin de katkısı ile tam teşekküllü bir halk hastanesinin yapılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Ömer ÖZTÜRK   -  Bağlantı 18 Şubat 2014, 23:02

30 martta hep beraber başaracağız başkan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu