REKLAMI GEÇ

Kale-Karakurt arasına 2 milyonluk yol

Kale-Karakurt arasına 2 milyonluk yol

Pamukkale Belediyesi, ilçenin Kale ile Karakurt mahallelerini yeni açılan ve sıcak asfaltla kaplanan yolla birbirine bağladı. 3.2 kilometrelik yol 2 milyon liraya mal oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2016 Perşembe, 10:00

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içindeki mahalleleri birbirine bağlama, aynı zamanda ana arterlerin trafik yükünü azaltma çalışmaları kapsamında yeni yollar açıyor. Bu yollardan birisi de Kale ile Karakurt mahalleleri arasında açıldı. Sıcak asfaltla da kaplanan 3.2 kilometrelik yola 2 milyon lira harcandığı açıklandı.

“OSB İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜZERGAH OLACAK”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede 68 mahallenin tamamında üst yapıdan diğer ihtiyaçların tamamlanmasına kadar yatırım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Karakurt ile Kale mahallelerini açtıkları yolla birbirine bağladıklarını belirten Gürlesin, “Hayallerimiz ne ise birer birer gerçeğe dönüşüyor. Her alanda yoğun bir tempo içindeyiz. Özellikle üst yapı anlamında ilçemizin hak ettiği ne varsa onu sağlamak adına planladığımız süreçte çalışmalarımızı yürütüyoruz. O önemli yatırımlarımızdan biriside yukarı Karakurt Mahallemizle-Kale Mahallemizi birbirine bağladığımız yol oldu. 2 milyon liralık ciddi bir yatırım yaptığımız bu yol çok önemli bir görev üstlenecek. Servis araçları ve diğer araçlarla çok ciddi bir sirkülasyonun olduğu Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye ulaşımda ve şehir merkezinden Ankara yoluna geçişte bu yol önemli bir güzergah olacak” dedi.

denizli-pamukkale-belediyesi-kale-karakurt-mahallesi-yol-calismasi-1

“BÜYÜKŞEHİR İLE UYUMLU HAREKET EDİYORUZ”
Yeni bir güzergah oluşturan yolun aynı zamanda yakıt tasarrufu sağlayacağını kaydeden Gürlesin, “İzmir, Antalya ve Ankara yolları geçiş güzergahı olan Üçgen’de çalışmaların başlamasıyla da açtığımız bu yol, Ankara yoluna ve OSB’ye ulaşımda alternatif ciddi bir güzergah olacak. Üçgen projesi başlamadan önce yaptığımız bu çalışma bile Denizli Büyükşehir Belediyemizle halkımıza hizmet noktasında ne kadar uyumlu, el ele hareket ettiğimizi göstermektedir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu