REKLAMI GEÇ

Karahayıt’ta naat gecesi

Karahayıt’ta naat gecesi

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta sürdürdüğü Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu, şiir ve ezgilerin yanı sıra, naat-i şerifle Peygamber sevgisini notaların diliyle izleyenlere aktardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2016 Pazartesi, 09:42

Pamukkale Belediyesi’nin, Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşatan etkinlikleri sürüyor. Ezgi şölenlerinden tasavvuf musikilerine, sema gösterilerinden ilahilere, dini sohbetlere kadar Karahatıy’ta Ramazan coşkusu yaşanıyor.

karahayit-ramazan-senligi-2

Programın hafta sonu gerçekleşen 12’nci etkinliğinde ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu sahne alarak izleyenlere şiir ve ezgilerle duygu selinin yaşandığı Ramazan akşamı yaşattı. Sanatçılar naat-i şerifleri seslendirerek, Peygamber sevgisini notaların diliyle izleyenlere anlattı. Ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu, seslendirdikleri şiir ve eserlerin yanı sıra birçok dini hikaye de anlatarak geceye ayrı bir renk kattı. Vatandaşlar programın sonunda büyük beğeniyle izledikleri sanatçıları ayakta alkışladı.

karahayit-ramazan-senligi-1

İlçede Ramazan ayının maneviyatına yakışır etkinliklerin devam ettiğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, programın sonunda sanatçılara içerisinde Kuran-ı Kerim, tespih ve asansın bulunduğu sanduka hediye etti.

karahayit-ramazan-senligi-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Temmuz 2025 Salı 21 36Sıcak
2 Temmuz 2025 Çarşamba 21 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 16 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 17 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 19 38Sıcak