REKLAMI GEÇ

Karşıyaka MOBESE ile izlenecek

Karşıyaka MOBESE ile izlenecek

Pamukkale Belediye Meclisi’nde, CHP’li Özkan Aslan’ın gündeme getirdiği uyuşturucu konusu, gündem oldu. Karşıyaka Mahallesi’ne gittiklerinden çocukların “Bizi uyuşturucudan kurtarın” diyerek, kendilerinden yardım istediğini söyleyen Özkan’ın açıklamaları üzerine Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bölgedeki MOBESE kameralarının sayılarının artırılacağını açıkladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2014 Cumartesi, 09:50

Pamukkale Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantıları başladı. Birçok gündem maddesinin incelenmek üzere komisyonlara havale edildiği oturumda, CHP’li üye Özkan Aslan, gündem dışı söz alarak, toplumsal bir problem olan uyuşturucu konusuna değindi. Aslan, Karşıyaka Mahallesi’ne gittiklerinde, çocukların yanlarına gelip“Bizi uyuşturucudan kurtarın”dediğini ifade ederek,“Pamukkale Belediyesi olarak bu konuda ne yapabiliriz?” diye sordu.

MOBESELİ TAKİP
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün bu konuda başarılı çalışmaları olduğunu söyledi.Pamukkale Belediyesi’nin de bu konuda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu dile getiren Gürlesin, “Suçla mücadele konusunda MOBESE kameraları caydırıcı ve güvenlik İlçemizin 68 mahallesinde oldğu gibi Karşıyaka Mahallesi’nde de kamera sayısını artıracağız” dedi.

Gürlesin, bunun yanı sıra emniyet ile işbirliği noktasında neler yapılabileceğinin de değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 10 21Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 8 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 7 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 12 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Az Bulutlu