REKLAMI GEÇ

Kayıhan’a 3 milyon TL’lik üst yapı yatırımı

Kayıhan’a 3 milyon TL’lik üst yapı yatırımı

Pamukkale Belediyesi’nin, Kayıhan Mahallesi’nde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarının açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışı yapılan yatırımların toplam tutarının 3 milyon lira olduğu açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2016 Pazartesi, 12:25

Pamukkale Belediyesi’nin, Kayıhan Mahallesi’ne yaptığı üstyapı yatırımlarının açılışı için tören düzenlendi. Açılış törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Adnan Kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli ile vatandaş katıldı.

denizli-kayihan-yatirimlar-pamukkale-belediyesi-acilis-1

MAHALLE AYRIMI YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, açılışta yaptığı konuşmada, her hafta bir mahallede açılışlar yapmayı gelenekselleştirdiklerini ifade ederek, “Son bir ay içinde 4 açılış yaptık. Bu hafta Kayıhan’da yapılan üstyapı çalışmalarının açılışını gerçekleştireceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak bu bölgeye ciddi bir yatırım yaptık. Kayıhan Mahallesi’nde 32 ayda 9 cadde, 11 sokakta üst yapı çalışması tamamlandı. Ayrıca 4 park yapıldı. Büyük önem verdiğimiz MOBESE kameraları bu mahallemizde de hizmete girdi. Yapılan yatırımların maddi değeri yaklaşık 3 milyon lirayı buldu. Ben inanıyorum ki, Kayıhan Belediyesi kapandıktan sonra en fazla hizmet Pamukkale Belediyesi kurulduktan sonra yapıldı” dedi.

“32 AYDA ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTIK”
Pamukkale Belediyesi olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini dile getiren Gürlesin, “Yeni kurulan bir belediye olarak 32 ayda önemli hizmetlere imza attık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu hizmetleri yaparken emeği geçen başta belediye başkan yardımcılarıma ve personelim ile belediye meclis üyelerine ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz el ele verdiğimiz zaman her engeli aşar ve vatandaşa en iyi hizmeti götürme şansına sahip oluruz. İlçemizde bu güzellikler olurken, hain darbe girişimi çalışmaları sekteye uğrattı. Ancak halkımız milli iradeye sahip çıkarak hainlere gereken dersi verdi. Biz Pamukkale Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ben ve ekibim bize verilen emaneti en iyi şekilde sahip çıkıp halka hizmet etmeye devam ediyoruz. Ben halkımızın şunu bilmesini istiyorum, Pamukkale Belediyesi emin ellerde. Biz ilk günkü aşka son günümüze kadar çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bize destek veren meclis üyelerimize, parti teşkilatımıza, mahalle muhtarlarımıza ve saygıdeğer halkımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

denizli-kayihan-yatirimlar-pamukkale-belediyesi-acilis-2

Konuşmanın ardından tören katılan protokol üyeleri tarafından Kayıhan mahallesine yapılan üst yapı hizmetlerinin açılış kurdelesi dualarla kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu