REKLAMI GEÇ

Kazayla öldürmüş!

Kazayla öldürmüş!

Ceyda Kayalar’ı başından vurup öldürdükten sonra kaçtığı Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalanan Ahmet Keskin O., adliyeye sevk edildi. Zanlı, ifadesinde genç kadını kazayla vurduğunu ve pişman olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2014 Çarşamba, 18:08

Tanıştıktan iki saat sonra arkadaşlarıyla birlikte gittikleri Atalar Mahallesi’ndeki bir apart dairesinde 27 yaşındaki Ceyda Kayalar’ı başından vurarak öldüren Ahmet Keskin O., olaydan 3 gün sonra kaçtığı Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalandı.

4 SAAT SORGULANDI
Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen ve cinayet masası dedektiflerince 4 saat sorguya alınan katil zanlısı Ahmet Keskin O., Ceyda Kayalar’ı kaza sonucu öldürdüğünü söyledi. Arkadaşları A.T. Ş,Ç ve Ceyda Kayalar ile kendi apartında alkol aldıklarını ileri süren katil zanlısının, “Ceyda televizyon izliyordu. Silahlı bir program vardı. Bana da silahım olup olmadığını sordu. Ben de silahımın olduğunu kendisine gösterirken, tabanca birden ateş aldı” diye ifade verdiği öğrenildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde Adliye’ye sevk edilen katil zanlısı Ahmet Keskin, Orhan, naylon torba ile yüzünü gizlemeye çalıştı. Burada da Ceyda Kayalar’ı kaza sonucu vurduğunu ve çok pişman olduğunu tekrarladı.

ÖLÜM OYUNU!
Zanlı, Ceyda Kayalar’ı kaza sonucu vurduğunu ve pişman olduğunu söyledi. Görgü tanığı A.T. ile sevgilisi Ş.Ç.’nin, polise verdikleri ifadelerinde, “Olay esnasında hepimiz alkollüydük. Ahmet, belinden silahı çıkarıp, Ceyda’ya, ‘Seni vurayım mı?’ diye şaka yapmaya başladı. Silahla şaka olmayacağını söyledik ama bir anda tetiğe bastı. Biz de şaşırıp kaldık. Olay esnasında koltukta oturmakta olan Ceyda bir anda kanlar içinde kaldı. Ardından, polisi aradık” dedikleri öğrenildi.

POLİSİN YAKALAMA TAKTİĞİ
Ahmet Keskin O.’nun yakalanmasında, polis zanlıyı yanıltma taktiği uyguladı. Teknik takip sonucu polis Ahmet Keskin O.’nun Fethiye’de olduğunu tespit etti. Ancak, özel ekipler katil zanlısı Ahmet Keskin O.’nun yakınları ve çevresine Denizli’de olduğunu, kısa sürede yakalayacakları bilgisini yaydı. Böylelikle rahat davranmasını sağladıkları zanlının Fethiye’de bir pansiyonda kaldığı tespit edildi. Fethiye’ye giden dört cinayet masası dedektifi zanlıyı sabaha karşı 06.00 sıralarında kaldığı pansiyonda yakalayıp, Denizli’ye getirdi.

TUTUKLANDI
Zanlı Ahmet Keskin O., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu