REKLAMI GEÇ

Kocaçukur barbekü festivaline sahne olacak

Kocaçukur barbekü festivaline sahne olacak

Pamukkale Belediyesi, Denizli Genç Aşçılar Derneği ile birlikte “2. Denizli Uluslararası Yemek Yarışması ve Barbekü Festivali” düzenliyor. Bu kapsamda barbekü festivali 7 Kasım 2022 Pazartesi günü Pamukkale travertenlerinin eteğindeki Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’nde gerçekleşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2022 Cuma, 14:57

Pamukkale Belediyesi ilçenin tanıtımı için önemli organizasyonlara destek vermeye devam ediyor. Denizli Genç Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen “2. Denizli Uluslararası Yemek Yarışması ve Barbekü Festivali”ne Pamukkale Belediyesi de destek veriyor. 4-6 Kasım 2022 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi Göl Bahçe alanında yapılacak olan yemek yarışmalarının ardından festivalin finali Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri’nde gerçekleşecek. 7 Kasım 2022 Pazartesi günü Pamukkale travertenlerinin eteklerinde gerçekleşecek olan barbekü festivaline 35 ülkeden gelen ve aralarında Dünya Barbekü Federasyonu Moskova Başkanı Don David’in de bulunduğu 40 ünlü jüri üyeleri de katılacak. Saat 12.30’da başlayacak olan festivalin açılışının ardından şefler performanslarını sergileyecek. DJ Alper Özbay’ın performansını sergileyeceği festivalde ortaya çıkan lezzetli ürünler halkın beğenisine sunulacak.

PAMUKKALE’Yİ TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Genç Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen uluslararası etkinliğin önemli olduğunu ifade ederek, “Gastronomi çok önemli bir sektör. Yemek yarışmasına hem yurt içinden hem de yurt dışından sektörün önemli isimler katılacak. Pamukkale Belediyesi Kocaçukur Tesisleri ise barbekü festivaline ev sahipliği yapacak. 7 Kasım 2022 Pazartesi günü Pamukkale travertenlerinin eteğindeki Kocaçukur’da 35 ülkeden gelen 40 ünlü şef ortaya çıkan ürünleri değerlendirecek. Biz Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizi yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ve benzeri festivallere desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu