Korucuk’ta tekstil fabrikası alev alev yandı

Pamukkale’nin Korucuk Mahallesi, kimyasal malzemelerin de bulunduğu bir tekstil fabrikası alevlere teslim oldu. Gece saat 04.00 sıralarında başlayan yangına 60’ın üzerinde itfaiyeci 30’dan fazla araçla müdahale etti. Yangın 5.5 saatte kontrol altına alındı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2019 Cumartesi, 09:47
Korucuk Mahallesi’nde içerisinde kimyasal malzemelerin de bulunduğu 3 katlı tekstil fabrikasında gece saat 04.00 sıralarında yangın çıktı.
3 katlı fabrikadan çıkan dumanları görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
Yanıcı maddelerin yoğunluğu nedeniyle alevler hızla büyüdü, fabrikanın deposuna sıçradı.
İhbar üzerine olay yerine 30’un üzerinde itfaiye aracı ve 60’dan fazla itfaiyeci sevk edildi. Fabrikanın dört bir yanından alevlere müdahale eden ekiplir, yangını kontrol altına almak için zamanla yarıştı.
Denizli-Pamukkale yolu üzerinde bulanan ve turistler için de bir satış mağazasının bulunduğu tesiste, yangını duyarak çalıştıkları yere gelen işçiler ise depoda bulanan malzemeleri yangından kurtarmak için seferber oldular.
Yaklaşık 5.5 saatlik mücadelenin ardından yangın güçlükle kontrol altına alındı, soğutma çalışması başlatıldı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
3 Temmuz 2025 Perşembe | 18 | 35 | Sıcak |
4 Temmuz 2025 Cuma | 18 | 35 | Sıcak |
5 Temmuz 2025 Cumartesi | 21 | 39 | Sıcak |
6 Temmuz 2025 Pazar | 22 | 41 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 25 | 42 | Sıcak |