REKLAMI GEÇ

Korucuk’ta gömülü bulunan cesedin sırrı çözüldü

Korucuk’ta gömülü bulunan cesedin sırrı çözüldü

Korucuk’ta toprağa gömülü cesedi bulunan Oktay Bayram cinayetinin gazino işleten baba-oğul tarafından işlendiği ortaya çıktı. Zanlıların itirafıyla cesede ulaşıldı, iş makinalarının da yardımıyla gömüldüğü yerden çıkarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 12:01

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yakınları tarafından eylül ayı sonunda kayıp ihbarı yapılan Oktay Bayram’ın (40) bulunması için çalışma başlattı.

Bayram ile aralarında husumet olduğu öğrenilen Korucuk Mahallesindeki Pamukkale yolu üzerinde gece kulübü işleten İsmail A. ve oğlu Ali A’yı gözaltına alan polis ekipleri, zanlıların kayıp kişiyi silahla öldürdüklerini itiraf etmeleri ve gömdükleri yeri tarif etmeleri üzerine İsmail A’nın işyeri yanında cesedi bulmak için iş makinesi ile kazı yaptırdı.

İş yerinin duvar dibindeki ağaçlar arasında kepçe ile toprağın bir miktar kazılmasının ardından belediye işçileri kazma ve küreklerle çalışma yaparak ceset çıkardı.

Yakınlarınca da Bayram’a ait olduğu teşhis edilen ceset, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Korucuk Mahallesinde İsmail A’nın işlettiği gece kulübünde eylül ayında eğlenen ve işyeri sahibi ile hesap yüzünden tartışma çıktığı öğrenilen Oktay Bayram’ın, eğlence kulübünden ayrıldıktan sonra buraya silahla ateş ettiği, İsmail A. ve oğlu Ali A’nın Oktay Bayram’ı 26 Eylül’de silahla öldürerek işyerinin duvar dibine gömdükleri öğrenildi.

Gece kulübü işleten İsmail A. ve oğlu Ali A, emniyetteki işlemlerini ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu