REKLAMI GEÇ

Küçük Şahin yaşamak için yardım eli bekliyor

Küçük Şahin yaşamak için yardım eli bekliyor

Pamukkale’nin Akköy Mahallesi’nden yükselen yardım çağrısı… 34 yaşındaki Ayşe Halcı, ilk evliliğinden olan lenf kanseri hastası oğlu 8 yaşındaki Şahin Özmen’in tedavisi için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak tedavi pahalı olduğundan hayırseverlerden uzanacak yardım elini beklediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2015 Cumartesi, 12:40

Ferah IŞIK/ DENİZLİ,(DHA)

Akköy Merkez İlkokulu öğrencisi Şahin Özmen, geçen yıl 3’üncü sınıfı başarıyla tamamladı. Ancak, geçen Haziran ayında rahatsızlanan Küçük Şahin’in lenf kanseri olduğu belirlendi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Servisi’nde kemoterapi tedavisi gören Şahin, bu yıl okula da gidemedi.

Tedavi masrafı ise ailesinin belini büktü. Dayanacak gücü kalmayan aile, hayırseverlere çağrı yapıp destek istedi. Tedavi için ayda iki kez Şahin’i Denizli’den Ankara’ya götürdüklerini, devletin ilaçların tamamını karşılamadığını söyleyen anne Ayşe Halcı, şöyle dedi:

“Ankara’ya gitmemiz ve ilaçlar ayda 4 bin lira masraf çıkartıyor. Pahalı bir tedavi. Ev hanımıyım. Ayakkabıcı eşim Rafet Halcı, çocuğumun tedavisini aksatmamak için aylardır çalışamıyor. Birikimlerimiz de artık tükendik. Evladımızın iyileşmesi için bir süre daha tedavisi devam edecek. Hayırseverlerin yardımına ihtiyacımız var.”

OKULUNA TEKRAR GİDEBİLMEK İSTİYOR
Minik Şahin, 3.5 ay önce dünyaya gelen kız kardeşi Gülizar ile vakit geçirirken, bir an önce okuluna dönmek istediğini belirterek, “Öğretmen ve arkadaşlarımı çok özledim. Bir an önce iyileşip okula gitmek istiyorum” dedi.

Yorumlar

Vedat   -  Bağlantı 4 Ocak 2015, 15:35

Yardımcı olabilecek duyarlı dost ve vatandaşlarımıza ulaştırmak için ailenin yardım hesabını banka bilgileri vs paylaşmak mumkun mu?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu