REKLAMI GEÇ

Küçükdere’nin sokakları taşlarla kaplandı

Küçükdere’nin sokakları taşlarla kaplandı

Pamukkale Belediyesi’nin 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme çalışması aralıksız devam ediyor. Küçükdere Mahallesi’nde yapılan çalışmalar kapsamında 7 bin 500 metrekarelik alana taş döşendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemizin tüm cadde ve sokaklarını güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2020 Çarşamba, 11:27

Pamukkale’de yaşayan vatandaşların mutluluğu için her konuda çalışmalar yapan Pamukkale Belediyesi’nin beton kilit parke taşı döşeme atağı devam ediyor. İlk olarak Akdere Mahallesi’nde başlatılan beton kilit parke taşı çalışmaları kapsamında sırasıyla Güzelköy, Kale, Akhan, Güzelpınar, Eldenizli, Uzunpınar, Pınarkent ve Belenardıç mahallelerinde tüm sokaklar beton kilit parke taşıyla döşenmişti.

Yaklaşık 3 aydır devam eden kapsamlı projede Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Küçükdere mahallesinde kilit parke taşı olmayan tüm cadde ve sokaklarda çalışmalar yaptı. Yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik alanla tüm sokakları yenilenen Küçükdere’nin yeni görünümü mahalle sakinlerinin beğenisini topladı.

VATANDAŞLAR YAPILAN HİZMETTEN MEMNUN
Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Küçükdere Mahalle Muhtarı Adem Toran, “Pamukkale Belediyesi mahallemizin en önemli sorununu çözüyor. Mahallemizdeki sokaklar parke taşı ile döşendi. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakinlerinden Ahmet Özmen ise kapısına kadar gelen hizmetlerden dolayı memnun olduğunu dile getirerek, “Yıllardır bizim sokaklar hep toz topraktı. Sokağımızda bir araç geçince evimizin içi toz doluyordu. Ama şimdi hizmet ayağımıza kadar gelerek tüm sokaklarımız kilit parke taşı ile döşendi ve o derdimiz kalmadı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

İbrahim Tanrıkulu ise “Bu hizmet sayesinde sokaklarımız tozdan çamurdan topraktan kurtuldu. Pamukkale Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz. Allah herkesten razı olsun” dedi.

“PAMUKKALE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kilit parke yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek “23 mahallemizde başlattığımız ve yaklaşık 200 bin metrekare beton kilit parke taşı döşeme işlemini yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Bu projemiz sonucunda mahallelerimiz yeni bir görünüme kavuşmanın yanı sıra sokaklarımız da toz topraktan kurtuluyor. Pamukkale Belediyesi olarak hangi mahallemizde ne sorun varsa anında çözüm oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 9 mahallemizde kilit parke taşı çalışmalarını tamamladık. En son olarak Küçükdere mahallemizin toprak olan tüm sokak ve caddelerini kilit beton parke taşı ile kapladık. Yapılan yollar sayesinde vatandaşlarımız daha sağlıklı şartlarda ulaşım sağlayabiliyor. Halkımızın mutluluğu için gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Memeed   -  Bağlantı 7 Kasım 2020, 10:11

Şehir içi sokakları kan ağlıyorrr..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu