REKLAMI GEÇ

Mahalle buluşmalarında 9. durak Akköy

Mahalle buluşmalarında 9. durak Akköy

Pamukkale Belediyesi yönetiminin vatandaşlarla bir araya geldiği “Mahalle Buluşmaları”nın dokuzuncusu Akköy’de yapıldı. Toplantıya katılanlarar seslenen Başkan Hüseyin Gürlesin, Akköy’ü Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte düşündüklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2015 Pazar, 14:48

Akköy’deki Mahalle Buluşmaları toplantısı, eski belediye önündeki alanda gerçekleşti. Toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya, Akköy merkezdeki 8 mahallenin muhtarları ve birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Bu toplantıları sürdüreceklerini belirten Gürlesin, “Amacımız halkın bizden beklentilerini öğrenmek ve onların sesini dinlemek. Akköy bizim için önemli bir yer. Tüm mahallerimiz gibi Akköy’e ge hizmet ediyoruz. Bu bölgede 8 mahallemiz var. Biz bu bölgeye büyük önem veriyoruz. Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte Akköy’ü turizm alanı olarak görerek hizmet ediyoruz. Burada ilk olarak açık olan pazaryeri yerine çok daha modern haldeki kapalı pazar yeri yaptık. Çok kısa sürede bu yatırımı hizmete açtık. Burada var olan sorunları gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Pamukkale-Akköy yolunu kısa sürede tamamladık. Şimdi ki hedefimiz Karahayıt’tan gelen yolu da yapmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu