REKLAMI GEÇ

Masa tenisinde şampiyon Pamukkale Belediyesi

Masa tenisinde şampiyon Pamukkale Belediyesi

Pamukkale Belediyesi, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Denizli Masa Tenisi İl Temsilciliği koordinesinde yapılan “Denizli Kuruluşlar Arası Masa Tenisi İl Turnuvasında mutlu sona ulaştı. Pamukkale Belediyesi, Balıkesir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2021 Pazartesi, 14:08

Pamukkale Belediyesi, masa tenisinde de adını duyurmaya devam ediyor. Sedat Hız, Hüseyin Batmaz ve Muzaffer Emir Ülgü’den oluşan takım, 28 takımın katılımı ile gerçekleşen “Denizli Kuruluşlar Arası Masa Tenisi İl Turnuvasında rakiplerini geride bırakarak final grubuna kalmıştı.

Final grubu müsabakaları Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılırken, Pamukkale Belediyesi takımı Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-0, Denizli Büyükşehir Belediyesi A takımını 3-1 ve Makina Mühendisleri Odası takımını 3-1’lik skorla geçti.

Finalde ise mavi-beyazlı takım bir kez daha karşılaştığı Makina Mühendisleri Odası’nı 3-0 yenerek Denizli şampiyonu oldu. Makine Mühendisleri Odası ikinci olurken, Denizli Büyükşehir Belediyesi A takımı ise üçüncü oldu.

Pamukkale Belediyesi, ikinci ve üçüncü olan takımlarla birlikte 8-12 Temmuz 2021 tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek olan Türkiye Kurumlar arası Masa Tenisi Şampiyonası’nda Denizli’yi temsil edecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yapılan turnuvada mutlu sona ulaşan masa tenisi takımını kutlayarak, “Belediyemizi temsil eden arkadaşlarımız önce gruplardan çıkma başarısını gösterdi. Ardından da önemli rakiplerini geride bırakarak il birincisi oldular. Şimdi de ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecekler. Başarıları için sporcularımızı kutlar, başarılar dilerim” dedi.

Yorumlar

Savaş TEKE   -  Bağlantı 9 Haziran 2021, 12:56

Kuruluşlar ligi maçlarında ADA KUTU AMBALAJ takımı 3.olmuştur. Bilgilerinize sunarım teşekkürler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık