REKLAMI GEÇ

Meclis üyelerine bütçe yemeği

Meclis üyelerine bütçe yemeği

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2015 yılı bütçe çalışmalarının tamamlanmasının ardından meclis üyelerine yemek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2014 Cuma, 12:59

Pamukkale Belediye Meclis, 2015 yılı bütçesiyle birlikte kasım ayı toplantılarını tamamladı. Kasım dönemi ve bütçe çalışmalarının ardından Başkan Gürlesin, Polisevi’nde meclis üyelerine yemek vererek, teşekkür etti.

denizli-pamukkale-belediyesi-butce-yemegi-ic

Yemekte konuşan Gürlesin, İl Genel Meclisi döneminde bütçe çalışmalarının ardından yemek verilmesinin gelenekselleştiğini anımsatarak, bu geleneği Pamukkale Belediyesi’ne de taşıdıklarını söyledi.

İlk bütçeyi hazırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gürlesin, “30 Mart seçimlerinden sonra demokrasinin güzelliği olarak 3 siyasi partiden arkadaşlarla aynı çalışma ortamında aynı hedefe hizmet etme arzusunda yola çıktık. Görüş farklılıkları muhakkak olacaktır. Bunu çeşitliliğimiz, farklılığımız ve zenginliğimiz olarak görmek gerekir. Ama nihayetinde hepimizin amacı hizmet etmektir. Kimsenin farklı bir düşüncesi olamaz. Herkesin düşüncesini ve görüşlerini mecliste yansıtması için çalışıyoruz. Muhalefete en çok söz verilen meclisin belediyemiz olduğu söyleniyor. Ben de katılıyorum. Tek gündem maddesinde 4 saati aşkın oturum yaptık. Bütçe görüşmesini ilgilendiren mecliste 4 saatlik bir görüşme yapılıyorsa doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Yorumlar

vatandaş selim   -  Bağlantı 8 Kasım 2014, 01:49

icraat yapmayı resim çekilip çekilip facede paylaşmak olarak görüyor adeta.keşke bunu seçimlerden önce vaad olarak ta söyleseydi.çok büyük vizyonu varmış nerden bilelim!!!!

vatandaş selim   -  Bağlantı 8 Kasım 2014, 01:47

darısı merkezefendi bld bşk muhammet subaşının başına.seçimlerden hatta adaylıktan önce herkese yalvardı yakardı ama seçildikten sonra bırakın kendi meclis üyelerini,partilileri,seçilmesinde emeği geçenleri hatta tüm vatandaşları unuttu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Sıcak