REKLAMI GEÇ

Muhtar adayından sürpriz heykel vaadi

Muhtar adayından sürpriz heykel vaadi

Büyükşehir Yasası ile tüzel kişiliği sona eren ve Pamukkale İlçesi’nin Mahallesi olan Develi Köyü Muhtar Adayı’ndan ilginç vaatler. 23 projesini bez afişe yazdırarak seçim ofisine asan muhtar Adayı Ömer Yıldız’ın seçim vaatleri arasında köy meydanına sürpriz bir heykel projesi de yer alıyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2014 Cumartesi, 16:14

Denizli’nin Akköy İlçesi’ne bağlı Develi köyü, Büyükşehir Yasası ile yeni kurulan Pamukkale İlçesi’nin mahallesi oldu. 30 Mart yerel seçimlere mahalle olarak girecek olan develi Köyü’nde 4 muhtar adayı yarışıyor. CHP İl Delegesi de olan Ömer Yıldız, muhtarlık yarışına, 2013’de 23 proje ile yeşil Develi ve örnek mahalle sloganı ile sürdürüyor.

SÜRPRİZ HEYKEL SÖZÜ
Muhtar adayı Ömer Yıldız, Köy meydanındaki seçim ofisine astığı dev afişte imar planından, sağlıklı içme suyu projesine, bin kişilik düğün salonundan yol çalışmalarına kadar 23 projesi yer alıyor.

Yeşil bir Develi Mahallesi için ağaç dikme kampanyası başlatacağını ve her vatandaşın ismini taşıyan orman oluşturacağını da vaatleri arasına yerleştiren Ömer Yıldız, kan kardeşi kampanyası ile de kan arayama paydos diyecek.
denizli-develi-mahallesi-muhtar-adayi-omer-yıldız-ic

Ayrıca mahalleye sürpriz heykel sözü de veren Yıldız, emekliler için Halk Evleri açacağını da belirtti.

Yorumlar

Ali TAŞKIN   -  Bağlantı 23 Şubat 2014, 21:26

Bu kişi ilk defa muhtar adayı oluyor olmalıdır galiba,çünkü bol keseden atıyor. Mahalle muhtarları ikametgah ilmühaberi vermekten ve nakil işlemi yapmaktan başka bir iş yapamazlar diyer işleri belediyeler yapar saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 22Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 24Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu