REKLAMI GEÇ

O bina Pamukkale Belediyesi’nin oldu

O bina Pamukkale Belediyesi’nin oldu

Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde bulunan bir dönem Vergi Dairesi Başkanlığı’nın kullandığı 9 katlı binayı satın aldı. Pamukkale Belediyesi, binayı Sosyal Market hizmeti yanında kültürel hizmetleri için kullanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2015 Salı, 15:00

15 Mayıs Mahallesi sınırları içinde Atatürk Caddesi’nde bir dönem Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı’nın kullandığı binayı Pamukkale Belediyesi satın aldı. 3 milyon 75 bin lira bedelle alınan bina 9 katlı ve toplamda 2 bin 295 metrekare alana sahip. Binanın arkasında bulunan 265 metrekarelik arsa da Pamukkale Belediyesi’nin oldu.

ic-1HİZMET NOKTASI OLACAK
Pamukkale İlçesi’ne alınan bina ve arsanın hayırlı olmasını dileyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak halkımıza hızlı ve etkin hizmet anlamında önemli bir adım daha attık.
15 Mayıs Mahallesi sınırları içinde buluna Atatürk Caddesi’nde daha öncede kira olarak Vergi Dairesi Başkanlığı’nın hizmet verdiği binayı satın aldık. Orası bir katı 255 metrekare olan 9 katlı bir bina. Toplamda 2 bin metrekareyi geçen bir alana sahip. Ve bunun arkasında 265 metrekare arsayı da ayrıca satın aldık. Bina ve arsayı toplamda 3 milyon 75 bin TL bedel karşılığında İlçe Tapu Dairemizde attığımız imzalarla Pamukkale Belediyesi bünyesine katmış olduk. Bu binada başta belediye olarak sosyal market anlamında değerlendireceğiz. İlçe de yaşayan ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını huzurlu ve rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için sosyal market projesini hayata burada geçireceğiz. Ayrıca kültürel anlamda aktivitelerimiz bu binada gerçekleşecek, vatandaşlarımıza hizmet edecek. Tabi ki belediyemizin ek binası olarak bu binayı bir merkez olarak kullanacağız. Kolay bir noktada ulaşılabilecek bir noktada olması da önemli bir tercihimiz oldu. İnşallah uzun vadede buradaki aktiviteler ve yeni yapılanmalarla Pamukkale İlçe sınırlarında bütün vatandaşlarımıza biz buradan hizmetlerimizi daha kolay daha rahat sunacağız. Halkımızın bize bizlerinde halkımıza ulaşımı anlamında elimizi güçlendirecek bir yatırım oldu. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu