REKLAMI GEÇ

Örki, öğrencilerin iftar davetini geri çevirmedi

Örki, öğrencilerin iftar davetini geri çevirmedi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üniversite öğrencilerin evinde gençlerin daveti üzerine iftara katıldı. Örki, “Bu sofrada aldığım lezzeti, bana Dünya’nın hiçbir sofrası veremezdi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2019 Salı, 15:49

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üniversite öğrencilerinin evine iftar yemeğine konuk oldu. Pamukkale Üniversitesi öğrencileri Abdul Ahad Tanrıverdi ve Baran Pekdoğan’ın öğrenci evlerine konuk olan Başkan Avni Örki’ye, Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan da eşlik etti.

Tanrıverdi ve Pekdoğan’ın öğrenci arkadaşlarının da katıldığı iftar, geleneksel olarak yer sofrasında yapıldı. İftar öncesi ve sonrası gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Avni Örki, gençlere öğrencilik anılarını anlattı. Gençlerin, Denizli ve Pamukkale hakkında fikirlerini aldı.

EN LEZZETLİ SOFRA
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üniversite öğrencisi gençlerin iftar davetleri için teşekkür ederek, “Üniversite yıllarımda ben de sizler gibi öğrenci evinde kaldım. Öğrenci evi beraberce, kardeşçe yaşamanın ve paylaşmanın yeridir. Bu nedenle bu yıllarınızın değerini çok iyi idrak edin. Bu sofrada aldığım lezzeti, bana Dünya’nın hiçbir sofrası veremezdi. Çünkü bu sofrada samimiyet var, sevgi var, gayret var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu