REKLAMI GEÇ

Örki: Pamukkale Belediyesi yanınızda

Örki: Pamukkale Belediyesi yanınızda

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde ülke genelinde 30 büyükşehir ile Zonguldak’ta hafta sonunu kapsayan 2 günlük sokağa çıkma yasağından sonra Pamukkale Belediyesi harekete geçti. Sabah erken saatlerde çağrı merkezine gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çalışmaları koordine etti. Başkan Örki, “Koronavirüs ile mücadele için alınan sokağa çıkma yasağı döneminde vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletimiz her zaman olduğu gibi şimdi de milletimizin yanındadır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2020 Cumartesi, 17:36

Ülkemizde koronavirüs önlemlerine bir yenisi daha eklendi. Bu gece yarısından itibaren içlerinde Denizli’nin de bulunduğu 30 Büyükşehir ile Zonguldak’ta Pazar gecesi 24.00‘e kadar sokağa çıkma yasağı getirildi.

Bu yasak nedeniyle vatandaşlar evlerinden çıkamazken Pamukkale Belediyesi bu süreçte her zaman olduğu gibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber etti. 444 9 220 nolu çağrı merkezine gelen talepleri tek tek inceleyen ekipler, vatandaşların talebine anında cevap veriyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de çağrı merkezinde gelen talepleri tek tek cevapladı. Vatandaşlar en çok gıda maddeleri ile ilgili istekte bulunurken, bu talepler yerine getirildi. Bu hattı arayan Pamukkalelilerin diğer gereksinimleri de titizlikle karşılanıyor. Bazı vatandaşlar ilaç taleplerini de bu hattan iletirken, kronik rahatsızlığı bulunan Elif Çüngür’ün ilaçları Pamukkale ilçemizde ikamet eden ağabeyi Burak Çüngür’den alınıp Tavas’ın Derinkuyu mahallesindeki babası Ali Çüngür’e teslim edildi. Bu ve benzeri yüzlerce talep Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından yerine getirildi.

TÜM İMKANLARIMIZLA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Koronavirüs ile mücadele konusunda devletimiz bütün imkanlarıyla milletimizin yanında. Sokağa çıkma yasağı süresince Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve diğer kurumlarımızla işbirliği içinde her türlü önlem alınmıştır. Hiçbir vatandaşımızın sorun yaşamasına müsaade edilmeyecektir. Pamukkale Belediyesi olarak devletimiz adına tüm imkanlarımızı sizler için seferber ediyoruz. Tüm ihtiyaçlarınız için; 112 çağrı merkezini ya da 444 9 220 çağrı merkezi numaramızı arayabilirsiniz. Koronavirüs ile mücadele için alınan sokağa çıkma yasağı döneminde vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletimiz her zaman olduğu gibi şimdi de milletimizin yanındadır. Bu küresel sorunla mücadeleyi sizlerle birlikte kazanacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu