REKLAMI GEÇ

Örki’den Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Örki’den Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Başkan Örki, “Halkın doğru habere ulaşması için verilen emeğin kutsal olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2024 Çarşamba, 14:40

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ülkemizde her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basın mensupları katıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, “Denizli basını ile uyumlu çalışmalar gerçekleştiren, devamlı desteklerini hissettiğimiz Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tüm kalbimle kutluyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Örki ise “Sizler, çok çok zor ama bir o kadar da önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Dünya’nın dört bir tarafında sizler varsınız. Sizlerin olmadığı bir demokrasiyi, bir dünyayı düşünemiyorum. Bilgiye ulaşma konusunda bir gazetecinin tarafsız, özgür şekilde haberleştirdiği hususlarda, takdir hakkını milletimize bırakmak suretiyle o kişinin kendince oluştuğu bilgiye sahip oluyor. Bilgiye sahip toplumlar güçlü toplumlar oluyor. Sizin yapmış olduğunuz bu meslekten ötürü bedeller ödediğinizi de biliyoruz. Dışarıdan bakıldığında kolay meslek gibi görünebilir ancak işin aslının öyle olmadığını, fedakârlık, çok çalışma gerektiren bir iş olduğunu biliyoruz. Yapmış olduğunuz bu fedakârlıklardan dolayı ben çok teşekkür ediyorum. Hayatını kaybetmiş olan tüm meslektaşlarınıza da rahmet diliyorum. Sizlere de sağlıklı günler diliyor. Bu özel gününüzü tekrardan kutluyorum” dedi.

Konuşlardan sonra Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya çiçek ve Pamukkale Üretim Merkezi’nde üretilen “Pamuk Çay” hediye etti.

Boyacı ise geçtiğimiz günlerde DGC tarafından açılan “100. Yıl’da Pamukkale” sergisinde yer alan Başkan Örki ve eşi Dr. Nur Örki’nin yer aldığı fotoğrafı hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu