REKLAMI GEÇ

Örki’den personeline teşekkür

Örki’den personeline teşekkür

Koronavirüs önlemlerinde ve sokağa çıkma yasağında özveriyle çalışan Pamukkale Belediyesi çalışanlarına Belediye Başkanı Örki teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2020 Pazar, 20:20

Dünyanın ve Türkiye’nin mücadele ettiği koronavirüs salgınında Pamukkale Belediyesi, yoğun tempoda çalıştı. Salgının ilk çıktığı günden beri halkın sağlığı için bir çok çalışmaya imza atan Pamukkale Belediyesi, ilçenin tamamında dezenfekte çalışmaları yapmıştı.

On binlerce özel aracın dezenfektesi de yine Pamukkale Belediyesi ekipleri tarafından yapılırken, 7 gün 24 saat boyunca Pamukkalelilerin ulaşabildiği 444 9 220 nolu Çağrı Merkezi ile birçok kişinin sorunu çözüme kavuştu.

65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması kısıtlandıktan sonra pazar yerlerinde onların alışverişini yapan ekipler, en son hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma yasağında vatandaşların hizmetindeydi.

Cumartesi ve Pazar günü ekipler ilçenin 61 mahallesindeki yaklaşık 350 bin kişiye ekmek servisi yaptı. Ekipler gittikleri mahallelerde anonsla vatandaşlara seslenerek, isteyen herkese ekmek ulaştırdı. Yaklaşık 100 kişilik ekiple Pamukkaleli vatandaşların yanında olan Pamukkale Belediyesi, gün boyu tüm mahallelere ulaşarak halkın ekmek ile ilgili sorun yaşamasına izin vermedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs ile mücadelede devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduğunu vurgulayarak, “Bizler de Pamukkale Belediyesi olarak devletimiz adına milletimizin yanındayız. Bu virüs ile mücadele ederken belediyemizdeki mesai arkadaşlarımız 7 gün 24 saat esasıyla büyük bir fedakarlık göstererek Pamukkale halkına hizmet etti. Yol arkadaşlarıma fedakarca yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu