REKLAMI GEÇ

OSB yolu asfaltlanıyor

OSB yolu asfaltlanıyor

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, Pınarkent Organize Sanayi Bölgesinin alt bölümünden fabrikalara ulaşan stabilize bağlantı yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2014 Pazartesi, 12:52

İş makineleri ve 10 kişilik ekip ile çalışmalarına Denizli-Ankara karayolu bağlantısından organize sanayi bölgesine ayrılan stabilize yoldan başladıklarını açıklayan Fen İşleri Müdürü Zihni Ertuğrul, “Yolda ilk olarak eğimin yüksek olduğu yerlerde kazı, çukur olan yerlerde ise dolgu işleri yapıldı. Yola yaklaşık 30 cm yüksekliğinde dolgu malzemesi serilerek asfaltlamaya hazır hale getirildi. Ardından yolun her iki bölümüne 2,5-3 metre eninde kaldırım kısmı ayrıldı ve bordür döşendi. Yaklaşık 1350 metre uzunluğundaki yol, asfaltlama sonrası geliş gidiş olarak hizmet verecek” dedi.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Ertuğrul, “Yol, gerekli dolgu sonrası bitümlü sıcak karışım olarak asfaltla kaplanacak. Böylece, organize sanayi bölgesinin alt kısmından fabrikalarına ulaşan işadamları, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından gelen müşterilerini tozlu yollardan geçirmek zorunda kalmayacak. Bu arada birkaç gündür devam eden çalışmaların Kurban Bayramı öncesinde tamamlanıp yolun hizmete sunulacak. Yol karayolları standartlarının üzerinde olacak” diye konuştu.

Ertuğrul ayrıca, asfaltlama çalışmalarının sadece Organize Sanayi Bölgesi alt kısmıyla sınırlı olmadığını, Akköy, Karahayıt, Pınarkent, Bağbaşı gibi yerleşim birimlerinde de devam ettiğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık