REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediye Meclisi, tüm partilerin katılımıyla deprem araştırma komisyonu kurdu

Pamukkale Belediye Meclisi, tüm partilerin katılımıyla deprem araştırma komisyonu kurdu

Pamukkale Belediye Meclisi, önemli bir birlikteliğe imza attı. Meclis, son toplantısında tüm partilerin katılımıyla deprem araştırma komisyonu kurdu. Komisyon, Pamukkale sınırları içinde deprem konusunda çalışacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2020 Cuma, 18:03

Pamukkale Belediye Meclisi Başkan Avni Örki başkanlığında toplandı. Meclisin gündemi geçen hafta İzmir’de meydana gelen ve 114 kişinin hayatını kaybettiği deprem oluşturdu.

TÜM İMKANLAR İZMİR İÇİN SEFERBER OLDU
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, deprem nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, “Afet İzmir ile birlikte bölgede de hissedildi. Ancak İzmir’de binalar yıkıldı ve birçok can yok oldu. Hepimiz o enkazın altında can verenleri düşünerek gözyaşı dökmüşüzdür. Deprem olur olmaz hemen harekete geçerek Sosyal Market’teki ürünleri hemen İzmir’e yolladık. Ardından belediyemizde oluşturduğumuz Pamukkale Belediyesi Arama Kurtarma Ekibimiz bölgeye intikal etti. Biz daha önce Elazığ depreminde olduğu gibi bu depremde de tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk. Rabbim bu tür afetlerden tüm ülkemizi korusun. Bir kez daha depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa ve yakınlarını kaybedenlere de sabırlar diliyorum” dedi.

ÖRKİ: AFETLERE HAZIR OLMALIYIZ
Pamukkale Belediyesi’nin deprem konusunda çalışmalar yaptığının da altını çizen Başkan Örki, “Deprem bölgesinde yaşıyoruz. Bunun bilinciyle hareket ederek gerekli önlemleri alıyoruz. Esnaflarımıza yönelik destek ve eğitimleri kapsayan çalışmalarımız var. Bunun yanında okullarda deprem öncesi, deprem anı ve sonrasında nelerin yapılması konusunda eğitimler düzenledik. AKUT Eğitim Parkı hizmetine devam ediyor. İlçemizde Acil Durum Eylem Planı oluşturuldu ve bu konuda çalışmalar devam ediyor. Ayrıca 25 kişiden oluşan Pamukkale Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi oluşturularak tüm eğitimleri gerçekleştirildi. Pamukkale Belediyesi olarak deprem konusunda yapılması gereken ne varsa yapmaya devam ediyoruz. Bu tür afetlere her yönden hazır olmalıyız” diye konuştu.

KOMİSYON KURULDU
Pamukkale Belediye Meclisi’nde yer alan partilerin grup başkan vekilleri de İzmir depremi ile ilgili olarak baş sağlığı mesajları verdi. Ayrıca, Pamukkale Belediyesi Meclisi, deprem konusunda çalışmalar yapmak üzere Meclis Araştırma Komisyonu oluşturdu. Komisyonda Ak Parti’den Recep Uzunca, Rahmi Taştan, CHP’den Şeyma Değirmenci Birlik, İyi Parti’den Kenan Karalp ve MHP’den Erkan Tıkıroğlu görev yapacak.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 7 Kasım 2020, 11:22

Hala aynı kafa. sadece komisyon kurar, üyelerine paraları akıtır, hiç bir şey yapmazsınız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu