REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediye Meclisi’nde Aracı protestosu

Pamukkale Belediye Meclisi’nde Aracı protestosu

Partisinin 1 Kasım yenilgisini kabullenemeyen MHP’li Pamukkale Belediye Meclisi Üyesi Nihat Aracı’nın istifası, meclis toplantısına katılan bir grup partili tarafından protesto edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2015 Perşembe, 19:11

Pamukkale Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının son birleşimini gerçekleştirdi. Yoklama ile başlayan toplantıda, partisinin 1 Kasım seçim yenilgisini kabul edemediğini gerekçe göstererek bugün istifa eden MHP’li üye Nihat Aracı’nın ismi okununca mecliste tepki sesleri yükseldi.

denizli-pamukkale-belediye-meclisi-istifa-nihat-araci-tepki-ic-2

MHP’LİLER PROTESTO ETTİ
Toplantıyı izlemek için gelen bir grup MHP’li, Aracı’nın istifasını protesto etti. Meclisi balkondan izleyen MHP’liler, Nihat Aracı’nın ismi okununca “O buraya giremez” diyerek protesto etti. Gruba, MHP’li meclis üyesi Ahmet Durmaz müdahale etti ve tepkileri durdurdu.

denizli-pamukkale-belediye-meclisi-istifa-nihat-araci-tepki-ic

ÜYELER HELALLEŞEMEDİ
Meclis toplantılarının geç başlaması da, üyeler arasında gerginliğe neden oldu. MHP’li Meclis Üyesi Yasin Çatalok, bir önceki birleşimin 50 dakika geç başlamasına tepki göstererek salonu terk etmek zorunda kaldığını belirterek, “Ben buraya Denizli halkına hizmet için geliyorum. Dünkü birleşime de hasta yatağımdan kalkarak geldim. Ama beni zor durumda bıraktığınız gibi arkadaşlarımın da zamanını çaldınız. Hakkımı helal etmiyorum” dedi.
Bunun üzerine, söz olan AK Parti Grup Başkan Vekili Haluk Değirmenci, “Arkadaşımız gündem maddeleri görüşüldüğü esnada söz alarak şahsi sorununu dile getirerek bizi kandırdı. O nedenle biz de hakkımızı helal etmiyoruz. Ayrıca, hasta ise gelmeyebilirdi. Tüm meclis üyelerine olduğu gibi onun da izinli sayılma hakkı var” diyerek yanıt verdi.

denizli-pamukkale-belediye-meclisi-istifa-nihat-araci-tepki-ic-1

KEYFİ BİR DURUM DEĞİLDİ
Başkan Hüseyin Gürlesin ise, “Dünkü durum keyfi bir geç kalma değildi. Gündem maddesi ile ilgili grup başkan vekilleri ile istişare etmemiz gereken ortam doğdu. O nedenle geç başladı. Eğer keyfi geç gelen varsa ben de senin gibi düşünüyorum” diye konuştu.
Tartışmaların ardından Kasım ayı toplantısının son birleşimi, gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu