REKLAMI GEÇ

Önyargılı olmayın, katkı vermek istiyoruz

Önyargılı olmayın, katkı vermek istiyoruz

Pamukkale Belediye Meclisi Kasım dönemi toplantısının 2. birleşimine CHP Grup Başkan Vekili Yılmaz Doğan’ın sözleri damga vurdu. Doğan, AK Parti’nin meclis çoğunluğunun her kararı almaya yeterli olduğunu belirterek, “Çoğunluğunuz var. Amuda da kalksak siz istediğiniz kararı geçirirsiniz. Ön yargılı olmayın, katkı vermek istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2015 Çarşamba, 19:21

Pamukkale Belediye Meclisi Kasım dönemi toplantısının ikinci birleşimini Hüseyin Gürlesin başkanlığında gerçekleştirdi. Bir dizi kararın alındığı birleşimde zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Akçapınar Mahallesi’nde gerekleştirilecek kadastro çalışmaları için daha önce bilirkişi olarak tayin edilen 6 isimden 3’ünün adli sicil kaydının bulunduğunun ortaya çıkması sorun yarattı. 3 yeni bilirkişi tayin edilmesi talebinin görüşülmesi sırasında söz alan CHP’li Yılmaz Doğan, Ak Partili başkan ve meclis üyelerine sitem etti.

İSTEDİĞİNİZ KARARI ALABİLİRSİNİZ
Pamukkale Belediye Meclisi’nde Ak Parti’nin istediği kararı alabileceği çoğunluğa sahip olduğunu belirten Yılmaz Doğan, muhalefetin görüşlerinin de dikkate alınmasını istedi. Bu ve buna benzer bir çok konuda defalarca uyarılarda bulunduklarını dile getiren Doğan, “Evet çoğunluğunuz var. Biz amuda da kalksak, sizin istediğiniz karar geçer. Lütfen önyargılı olmayın. Buradaki söylemlerimiz siyaset yapmak değil, çalışmalara katkı koymak” dedi.

DEĞİŞTİRMEYİ UYGUN GÖRDÜK
Tayin edilen 3 bilirkişinin adli sicil kayıtlarının çıkması ile ilgili açıklama yapan Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Arkadaşlarımız gerekli araştırmaları yapmışlar ve yüz kızartıcı suçtan kayıtlarının olmadığını belirlemişler. Ancak, tapudan bu isimlerin kabul edilmediği ile ilgili bilgi gelince, mücadele edip süreci uzatmaktansa, isimleri değiştirmeyi uygun gördük. Ancak, daha titiz davranmalıyız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 13 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 32Parçalı Bulutlu