REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi 2 bin 500 öğrenciye burs veriyor

Pamukkale Belediyesi 2 bin 500 öğrenciye burs veriyor

Pamukkale Belediyesi eğitim alanındaki desteklerini bu yıl da sürdürüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2 bin 500 öğrenciye sağlanacak eğitim yardımı başvurularının 28 Ağustos tarihi itibariyle başladığını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2019 Çarşamba, 11:01

Pamukkale Belediyesi’nin öğrencilere vereceği burslar için başvurular başladı. 8 Ay devam edecek burs yardımları ortaokul ve lisede eğitim gören öğrencileri kapsıyor. Ortaokul öğrencilerine 75 lira, lise öğrencilerine ise 100 lira burs verilecek.
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çocuklarımız geleceğimizin mihenk taşları. Onların eğitimleri bu noktada çok önemli. Çocuklarımıza verdiğimiz eğitim ne kadar kaliteli olursa, ülkemizin geleceğine dair o kadar emin adımlarla yürümüş oluruz” dedi.
8 AY DEVAM EDECEK
8 ay boyunca devam edecek yardımda bin 500 ortaokul öğrencisine, bin lise öğrencisine eğitim desteği verileceğini söyleyen Başkan Örki “İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan ortaokul ve lisede eğitimini sürdüren evlatlarımıza 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Ortaokul öğrencilerimize aylık 75 TL, lise öğrencilerimize aylık 100 TL destek sağlayacağız. Başvuruları almaya başladık. Burada bizim için en önemli nokta, ailelerimizin gerçekten ihtiyaç sahibi olmasıyla birlikte çocuğumuzun başarı durumu. Ekonomik durumlarına, engel durumuna, şehit ve gazi yakını durumlarına bakacağımız başvurularda, belirlenen standartlar doğrultusunda adaletli bir dağılım sağlayacağımıza halkımızın hiçbir şüphesi olmasın. Pamukkale Belediyesi olarak, önümüzdeki süreçlerde daha da önemli, farklı projelerle eğitime desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
BAŞVURULAR İNTERNETTEN ÜZERİNDEN YAPILACAK
Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü itibariyle başladı. Başvurular, www.pamukkale.bel.tr internet sitesi üzerinden 20 Eylül 2019 Cuma gününe kadar alınacak. Pamukkale Belediyesi’nin internet sitesinde bulunan Eğitim Yardımı Başvuruları ile ilgili görsele tıklayarak, başvuru şartları, başvuru için gerekli evrak hakkında detaylı bilgiye ulaşılıyor ve gerekli bilgi girildikten sonra başvuru yapılabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu