REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi 2. Vosvos Festivali tamamlandı

Pamukkale Belediyesi 2. Vosvos Festivali tamamlandı

Pamukkale Belediyesi 2. Vosvos Festivali tamamlandı. Karahayıt’ta yapılan ve renkli görüntülere sahne olan festivale değişik illerden 100’e yakın vosvosçu katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2019 Pazar, 17:25

Pamukkale Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Vosvos Festivali tamamlandı. Karahayıt’ta yapılan festivale 15 değişik ilden 100’e yakın vosvosçu katıldı. Hayli renkli görüntülere sahne olan festivalde Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale’ye değer katacak yeni organizasyon fikirlerine açık olduklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi ile Denizli Vosvos (DENVOS) Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği program Karahayıt’ta bulunan kamp alanında gerçekleşti. Çadır ve karavanlarla festivale katılan vatandaşlar 3 gün boyunca gerçekleşen farklı etkinlik ve aktivitelerle eğlenceli ve keyifli anlar yaşadı. Pamukkale Ören Yeri’nde gezen katılımcılar, Pamukkale’nin güzelliğine hayran kaldı. Pamukkale Belediyesi tarafından verilen bisikletlerle Karahayıt turu yapan vosvos severler, gün içinde de çeşitli aktiviteler ve yarışmalarla festivali dolu dolu geçirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, festival alanını ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı ve programa katılan yüze yakın Vosvos’ inceledi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki festivale İzmir’den katılan Fırat Güzel’in Vosvos aracına binerek Karahayıt’ta turladı. Etkinliğin ikinci gününde ise festivale katılan tüm Vosvos’ların katılımı ile Denizli’de şehir turu gerçekleşti. Onlarca renkli Vosvosları gören Denizlili vatandaşlar ilgiyle konvoyu izledi. Konvoy sonunda onlarca araç Pamukkale Belediyesi’ne gelerek görsel bir şölen oluşturdu.

Özellikle kamp turizminde  Pamukkale’yi bir merkez haline getireceklerini belirten Belediye Başkanı Avni Örki, “Bundan sonrasında da bu gibi etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz. Çünkü bunlar ilçemizin tanıtımı açısından, ilçemizin daha fazla insana ulaşması açısından çok önemli etkinlikler. Bu tarz organizasyonların insanın ruhuna iyi gelen tarafı da var, bunun yanında da ilçemize hem turist kazandırma, ekonomisine katkı vermek gibi faydaları da var. Bu da yadsınamaz bir gerçek. Festivalimiz çok renkli ve güzeldi. Hepsine katıldıkları için, böylesine bir organizasyona devam ettirerek hayat verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Biz de Pamukkale’mizde çadır ve kamp turizminin de yaygınlaştırılması için bir mücadele içerisindeyiz. Sadece çadır değil, aynı zamanla karavanla da turizmin canlandırılması peşindeyiz. Çünkü hem çadır alanlarımız var, hem karavan alanlarımız var, hem de otel imkânlarımız var” diye konuştu.

‘’KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK’’
Pamukkale Belediyesi olarak ilçede gerçekleşecek olan bu tür organizasyonlara ve fikirlere her zaman açık olduklarını belirten Başkan Avni Örki, vatandaşlara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ederek, “ Benzer şekilde farklı organizasyon fikirleri olan bütün vatandaşlarımıza da kapılarımız sonuna kadar açık. Yeter ki ilçemize bir değer katsın, yeter ki insanların ruhuna, iç dünyasına güzel gelsin. Bu tarz organizasyonları yapmak isteyen vatandaşlarımıza da her zaman kapımız sonuna kadar açık’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu