REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi 5 birliğe üye olacak

Pamukkale Belediyesi 5 birliğe üye olacak

Pamukkale Belediyesi, aralarında Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin de (TDBB) bulunduğu 5 birliğe üye olmak için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2014 Cumartesi, 09:54

Pamukkale Belediyesi, Nisan ayı toplantılarında alınan karar doğrultusunda TDBB, Sağlıklı Kentler Birliği, Ege Belediyeler Birliği, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği ve Tarih Kentler Birliği’ne üye olmak üzere başvurularda bulundu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türkiye ve dünyadaki çeşitli belediye birlikleriyle işbirliği yaparak, ortak akıl doğrultusunda çalışmalar yapılmasının ilçeye pozitif değer katacağını söyledi.

Pamukkale Belediyesi sınırlarında Hierapolis ve Laodikya gibi dünyaca ünlü antik kentler bulunduğuna dikkati çeken Gürlesin, “Bu nedenle özellikle Tarihi Kentler Birliği’nde yer almak istiyoruz. Her tarihi kentin kendine özgü özellikleri var. İnşallah Pamukkale Belediyesi olarak hem birlikten fayda sağlamak hem de birliğe değer katmak için birliğe üye olmak istiyoruz” dedi.

Termal kaynak zenginliğine de işaret eden Gürlesin, “Pamukkale gibi farklı jeotermal kaynaklarımız bulunuyor. Termal ‘ arayacak ve ortak akılla bunu uygulayacağız. Birliğin içine girersek önce Türkiye’nin ardından da jeotermal kaynağı olan belediyeler hangi ülkede varsa, bunların oluşturduğu birliğe gireceğiz. Buralarda beyin fırtınasıyla ilçemize bir şeyler katmak istiyoruz. Bu nedenle birliğe ayrı bir önem veriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu