REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi arazi yollarını düzenliyor

Pamukkale Belediyesi arazi yollarını düzenliyor

Pamukkale Belediyesi tarım alanlarındaki ulaşım yollarını düzenliyor. Çiftçilerin arazilerine daha kolay ulaşım sağlamasını amaçlayan çalışma üreticilerin takdirini topluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2019 Perşembe, 13:10

Pamukkale Belediyesi tarım yapılan alanlara ulaşımı sağlayan arazi yollarını düzenliyor. Belediye Başkanı Avni Örki,“Üreten, emekçi ve fedakâr çiftçilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak bizim en asli görevlerimizden biri’’ dedi.

Tarım arazisi açısından büyük bir alana sahip Pamukkale İlçesi’nde belediye, bazı bölgelerde arazilerine gitmekte zorlanan çiftçilerin ulaşım yollarını tadilata aldı. Çiftçilerin başvurusu ile harekete geçen belediye ekipleri, ulaşım yollarında iyileştirme yapıyor.

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalar doğrultusunda ulaşım yollarında tesviye, kot yükseltme, kumlama ve silindirle sıkıştırma çalışmaları yapıyor. Bugüne kadar Develi, Akköy, Yukarışamlı, Haytabey, Eymir, Belenardıç, Akdere ve Akçapınar Mahalleleri’nde yapılan çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. Gözler, Kurtluca, Güzelpınar ve Uzunpınar Mahalleri’nde ise çalışmalar önümüzdeki günlerde yapılacak.

‘ÇİFTÇİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Pamukkale’de yaşayan tüm vatandaşların sorunlarını ilettiklerinde kısa sürede çözüm bulduklarını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Üreten, emekçi ve fedakâr çiftçilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak bizim en asli görevimizdir” dedi.  “Onların önünde duran engelleri kaldırmak, ihtiyaç olduğu noktalarda ise destek olmak için Pamukkale Belediyesi olarak 7 gün 24 saat, mesai kavramı olmaksızın hazırız” diyen Başkan Örki, “İlçemizin tarım yapılan tüm mahallelerinde arazi yollarının iyileştirme çalışmaları ekiplerimiz tarafından aralıksız yapılıyor. İstiyoruz ki çiftçilerimiz üretim yaptığı tarlasına daha kolay, daha zahmetsiz ve rahat gitsin. Bu ve benzeri çalışmalarla üreten çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu