REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi Deliktaş’taki üstyapı çalışmalarını planlanandan 4 ay önce tamamladı

Pamukkale Belediyesi Deliktaş’taki üstyapı çalışmalarını planlanandan 4 ay önce tamamladı

Pamukkale Belediyesi ilçe genelinde başlattığı üstyapı atağının Fatih ve Deliktaş mahallelerini kapsayan ilk etabı tamamlandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan mahallelerde üstyapı çalışmalarını planlanandan önce bitirdiklerini ifade etti. Deliktaş Mahallesindeki çalışmalar planlanandan 4 ay önce tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2021 Perşembe, 12:43

Pamukkale Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı tamamlanan mahallelerde üstyapı atağına devam ediyor. Fatih Mahallesi’nden sonra Deliktaş Mahallesindeki çalışmalar da tamamlandı. Deliktaş Mahallesindeki çalışmaların son gününde çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çalışan işçileri ziyaret ederek, iş makinesi kullanarak asfalt dökümüne de katıldı. Yaklaşık 30 bin nüfuslu Fatih ve Deliktaş mahallesinden oluşan ilk etap çalışmaları planlanandan aylar önce tamamlandı. Bu iki mahallede toplam 63 sokakta, 155 bin 500 m2 beton parke yol alanında, 34 bin 185 metre beton bordür çalışması ile 580 metre uzunluğundaki 5 bin 300 m2 alana 650 ton asfalt kullanıldı.

‘KONFORA KAVUŞTUK’
Çalışmaları takip eden Deliktaş Mahallesi Muhtarı Kadir Karaçolak, “17 Nisan’da başlayan üstyapı çalışmalarımız 5,5 ay gibi bir zamanda tamamlandı. Bugün itibariyle en büyük sokağımıza asfalt döküyoruz ve üstyapımızı taçlandırıyoruz. Bundan sonra tüm vatandaşlarımız üstyapısı tamamlanan sokaklarımızı ve caddelerimizi kullanmış olacak. Vatandaşlarımız yapılan bu hizmetlerin değerini bilmeli. Emeği geçen Başkanımız Sayın Avni Örki başta olmak üzere bütün çalışanlara teşekkür ederim” diye konuştu. Mahalle sakinlerinden Osman Ahat ve Sebahattin Genç ise mahallelerinde tozdan, topraktan kurtuldukları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Öncesinde yollarımız bozuktu. Şimdi her yer, kaldırımlarıyla birlikte güzelleşti. Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dediler.

‘SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK’
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, üstyapı konusunda her zaman en hızlı olmak için söz verdiklerini ve bunu tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyemiz altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra biz hemen üstyapıya geçiyoruz. Bu konuda iddialıyız. Yaklaşık 30 bin vatandaşımızın yaşadığı Fatih ve Deliktaş’taki çalışmalarımızın tamamlanması 2022 yılının Şubat ayını bulması bekleniyordu. Ancak biz beklenenden önce çalışmaları tamamlayıp bu iki mahallemizdeki yaklaşık 70 sokağı halkımıza yakışır hale getirdik. Bazı sokaklardaki ufak tefek düzeltmelerden sonra tüm sokaklarımız vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Bu çalışmalardan sonra iki büyük mahallemizde yaşayan bütün vatandaşlarımız gayet keyifli, güzel, muhteşem sokaklara kavuşmuş olacaklar. Üstyapı çalışmalarımız tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Pamukkale Belediyesi, Fatih, Deliktaş, Aktepe, Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Anafartalar mahallelerinden yaklaşık 600 sokakta 130 kilometre uzunluğunda üstyapı çalışması yapılacak.

Yorumlar

ali   -  Bağlantı 30 Eylül 2021, 15:47

asmalıevlerin yolları ne zaman yapılacak her yağmur yağdığında yollar havuz oluyor resmen. Kaç defa müracat edildi lakin birtürlü yapılamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu