REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi ile Tapu Kadastro işbirliği

Pamukkale Belediyesi ile Tapu Kadastro işbirliği

Pamukkale Belediyesi ve Tapu Kadastro Müdürlüğü arasında tapu ve kadastro hizmetlerini daha hızlı, sağlıklı ve verimli sunulması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2015 Cuma, 11:10

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Tapu Kadastro Pamukkale İlçe Müdürü İlhan Karaduman arasında imzalanan protokolle, Tapu Kadastro Bilgi Sisteminde kayıtlı bulunan tapu ve kadastro bilgilerinin, elektronik ortamda (web servisiyle) on-line olarak paylaşılması sağlanacak.

Pamukkale Belediyesi’nde görevlendirilecek personel, söz konusu uygulamayla tapu ve kadastro bilgilerine, elektronik ortamda anında ulaşabilecek.

Başkan Gürlesin, imza sonrası yaptığı açıklamada protokolün gerek belediyeye ve gerekse Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne hayırlı olmasını diledi.
Gürlesin, “Tapu kütükleri, kamu sisteminde en güvenilir kayıtlardır. Burada çalışan arkadaşlarımız önceden koca koca kitaplarda kayıt tutarken şimdilerde teknoloji sayesinde daha iyi şartlarda hizmet verir hale geldi. Tapu bugüne kadar hep güven demekti bundan sonrada böyle olacak. Pamukkale Belediyesi olarak bizler de, vatandaşlarımıza daha hızlı daha sağlıklı ve daha güvenilir bilgilerle hizmet sunmak istiyoruz. Bu kapsamda Tapu Kadastro Müdürlüğü’yle işbirliği yaptık. Buna göre görev, yetki ve sorumluluğumuz çerçevesinde tapudan bilgi talep edeceğiz. Bu bilgilere, protokol çerçevesinde elektronik ortamda online olarak ulaşabileceğiz. Ben tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı