REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi şampiyonları ağırlıyor

Pamukkale Belediyesi şampiyonları ağırlıyor

Pamukkale Belediyesi önemli bir spor etkinliğine daha imza atıyor. Ülkemizde ilk kez yapılacak olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde Pamukkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yeni kurulan federasyonun ilk Türkiye Şampiyonası’nın ilçemizde yapılacak olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2021 Perşembe, 12:24

Ülkemizde bu yılın Mart ayında kurulan Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu’nun ilk Türkiye Şampiyonası’na Pamukkale Belediyesi ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz ay içinde 81 ilde bölge birinciliğinde mücadele ederek Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti. Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de 2 bölgede birinci olan takımların katılımı ile 16-17 Ekim 2021 tarihinde Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri yapılacak. Denizli’nin ev sahibi olması nedeniyle bir takım çıkarma kontenjanı bulunurken ilimizi Cavidilspor ve Denizli Atletic takımları temsil edecek.

Trabzon Geldilerspor, Kayseri Tipocularspor, Kastamonu Doğaspor, Bingöl Solhanspor, Van Büyükşehir Spor Akademisi, Adana Karataş Belediyespor, Antalya Dekartspor, İstanbul Pendik Gençlikspor, Kütahya Merise Ormancılıkspor, Amasya Filenin Şehzadeleri, Bursa Baha Metalspor, Kocaeli Gençlikspor, Eskişehir Esbederspor, Edirne Doktorlar, Diyarbakır Çillibom, Erzurum Dadaşlar, KKTC Lefkoşe Karması ve Mağusa Karması ile Gaziantep Yeşilvadispor takımları Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadele edecek.

DENİZLİSPOR’UN EFSANELERİ GÖSTERİ MAÇI YAPACAK
Pamukkale Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri Kınıklı Spor Tesisleri’nde (KYK Sahası) yapılacak. 16 Ekim 2021 tarihinde saat 12.00’deki açılış seremonisinde Denizlispor’un efsane futbolcularından Yusuf Şimşek, Levent Kartop, Veli Acar, Bülent Ertuğrul ve Mustafa Keçeli gösteri maçında sahaya çıkacak.

İLKLERE İMZA ATIYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale’nin her zaman olduğu gibi ilklere imza attığına dikkat çekerek, “Ayak Tenisi Federasyonu bu yıl kuruldu. İlimizde yapılan federasyon faaliyetlerine destekler sağladık. Federasyonun ilk Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak bize nasip oldu. Ülkenin bu branştaki bölge şampiyonları Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele verecek. Güzel ülkemizin dört bir yanından ve Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Denizli’mize sporcular gelecek. Pamukkale olarak böyle özel bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. İlçemizi spor kenti yapma konusundaki iddiamızı bu tür etkinliklerle kanıtladığımızı düşünüyorum. Kıymetli Denizlilileri 16-17 Ekim tarihlerinde PAÜ KYK Sahası’nda yapılacak olan şampiyonaya şahitlik etmeye davet ediyorum. Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri’ne katılan tüm takımlara ve sporculara da başarılar dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 14 28Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 11 25Parçalı Bulutlu