REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi son iftarı Karşıyaka’da verdi

Pamukkale Belediyesi son iftarı Karşıyaka’da verdi

Pamukkale Belediyesi Ramazan ayının güzelliğini mahallelerde açtığı gönül sofraları ile yaşadı. Bu Ramazan ayının son gönül sofrası Karşıyaka Mahallesi’nde kuruldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu gönül soframızı kahraman şehidimiz Bekir Can Kerek ve tüm şehitlerimiz adına açtık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2022 Cumartesi, 10:26

Pamukkale Belediyesi Ramazan ayında farklı mahallelerde kurduğu gönül sofralarının sonuncusunu Karşıyaka Mahallesi’nde açtı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrasında Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşlarla tek tek ilgilendi, sohbet etti.

Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri’ndeki iftar binlerce vatandaşın katılımı ile kısa bir süre önce şehit olan Teğmen Bekir Can Kerek ve tüm şehitlerimiz adına açıldı.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez ve vatandaşlar Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye gönül sofrasını mahallelerinde açtığı için teşekkür etti.

SOFRAMIZI ŞEHİTLERİMİZ İÇİN AÇTIK
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iftar sofrasında yaptığı konuşmada geçen yıl bu zamanlarda ailelerin bile bir arada iftar yapamadığına dikkat çekti.

Başkan Örki, “Geçen yıl tam bu zamanlar ben de koronavirüse yakalanmıştım. Ailece iftar yapabilme imkânımız bile olmamıştı. Çok şükür bugün iftar sofralarında bir araya gelebiliyoruz. Bizim Karşıyaka’ya verilmiş sözlerimiz var. Kolay olan yolları asfaltla kaplayıp göz boyamaktı. Ama biz zoru seçtik. Denizli Büyükşehir Belediyemiz altyapı çalışmalarını gerçekleştirdi. 1 yıl önce bugünlerde de biz Pamukkale Belediyesi olarak üstyapıya başladık. Bugün 145 sokaktan 130’unda çalışmalar tamamlandı. Bu mahalledeki çalışmalarımızın yüzde 88’i bitti. Bağlantı sokaklarındaki çalışmalarda bittiğinde Karşıyakamız geleceğe hazır halde olacak. Bugünkü soframızı geçen hafta şehit olan Teğmen Bekir Can Kerek ve tüm şehitlerimizin ruhuna açtık. O kahramanlar sayesinde biz bu güzel ülkemizde güven içinde iftarlarımızı düzenleyebiliyoruz. Buradan tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutlar, sağlık, sıhhat ve huzur içinde nice bayramlara kavuşmayı temenni ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu